Mennyire értetek evvel a kijelentéssel egyet?
Figyelt kérdés
Gyurcsány szerint, egy izraelita jobban megérdemelné a magyar földet, mint mi magyarok.2013. jan. 6. 09:32
1/16 A kérdező kommentje:
Ja és avval, hogy a zsidók velünk együtt a Vereckei-hágó jöttek be és ugyanakkora joguk van a magyar földhöz, mint nekünk.
2013. jan. 6. 09:33
2/16 anonim válasza:
A történelem hamisítás nagyon jól megy nekik. Ajánlom a 12-dikes Salamon Konrád történelemhamisító könyvét. A cionista zsidók ki akarják semmizni a magyar népet a magyar földjükből. Nem hiába Izraelből ide akar költözni az összes, ha végleg menniük kell. Ausztria a másik célpont. Soros György vissza költözik Magyarországra és a Bajnai kampányban fog részt venni pénzügyi támogatóként.
3/16 rémuralom válasza:
Nem vagyok egy Gyurcsány-fan, sőt, de mindent azért róla sem hiszek el. Tudnál mutatni valami linket? Hol és mikor mondott ilyet?
4/16 anonim válasza:
Sajnos ide jutottunk. Gyurcsány mindenhol lepiszkol minket. Ezt a piszkot a atvben nyomják, ott egy reggeli műsorban mondta.
5/16 anonim válasza:
Én is kérnék egy liket, addig nem formálok véleményt!
6/16 anonim válasza:
Ha igaz akkor egyáltalán nem! Még mindig nem nőtt ki az "aranyköpésekből". Miért nem tűnik el ez a ripacs a közéletből?
7/16 anonim válasza:
ma 10:31 Bekaphatjátok szoci hazaáruló fanok!
8/16 Pro Patria válasza:
Tényleg nem ártana egy link. Amúgy meg ez a politika. Minden kimondott szó előre meg van tervezve. Célja van. Gyurcsányt szerintem a legkevésbé sem érdekli a téma, csak most erre van igény bizonyos körökben.
9/16 bumbi02 válasza:
Nekem elég kamunak hangzik az egész, mert még a kuruc infón se találtam ezt a cikket. (kivéve ha ez egy 5 éves cikk) pedig ott biztos ezen lovagolnának már...
10/16 Andizsuzsi válasza:
Próbáltam a googleban ezer módon keresni, nem találtam. Linket kérnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!