Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mire jó már megint ez a...

Mire jó már megint ez a hisztériakeltés? (A jobbikos "zsidózással" kapcsolatban)

Figyelt kérdés

Már napok óta másról sem szólnak a híradások, mint a erről a kettős állampolgársággal kapcsolatos kijelentésről, és arról a hisztéria kampányról amit ez váltott ki.

Már a külföldi híradásokban is szerepel.

Szándékosan félreértelmezik, és félremagyarázzál a jobbikos politikus szavait, és olyan dolgokat vizionálnak amiről szó sem volt.

Aki érteni akarja a dolgot az úgyis érti, még akkor is ha félreérthetően lett megfogalmazva.

Kifogásolni is lehet annak akinek ez nem tetszik, de az a hisztéria kampány ami most megy már nagyon durva.

A parlamenti képviselők kettős állampolgárságára sok országban van törvény, több európai országban sem megengedett, hogy több állampolgárságuk legyen (Pl. Lengyelország, Írország).

Szerintem ez teljesen jogos, hisz egy "honatya" feladata, hogy a titulusához híven 100%-ban az ország, és a nép érdekében tevékenykedjen, és ne más érdekcsoportok, vagy országok lobbistájaként.

Volt amikor az egyik politikus (Steiner Pál) a kék-fehér zászlós kitűzővel jelent meg a parlamentben, nyíltan vállalva, hogy neki nem a magyar nép felé húz a szíve. Ez nem csak azért gond mert épp arról a zászlóról van szó. Lehetett volna angol, német, vagy bármi más, ugyanakkora probléma lenne, hisz egy magyar politikusnak a magyar nép felé kéne elkötelezettnek lenni.

Nálunk ez miért okoz ekkora hisztériát? Mindenki tudja,hogy a jobbikos politikus nem az országban élő zsidókat akarta összeszámolni. Már a facebook-on is tucatszám jelennek meg mindenféle üzenetek, képek, mindegyik oldalról, szélsőségesnél szélsőségesebb módon. Mégis csak az egyik oldalt hívják radikálisnak, és szélsőségesnek, pedig én mindegyik oldalt annak látom.

A DK-sok "szeretem a zsidó népet" feliratú képeket küldözgetnek, és osztanak meg a közösségi oldalakon. Hogy lehet tőlük ezek után elvárni, hogy a magyar parlamentben, a magyar nép érdekét képviseljék?

Van egyetlen párt vagy politikus az országban akinek valójában az ország, és a magyar emberek sorsa fontos, és nem csak a saját kis hatalmi játékaik?

Ha én azt szeretném, hogy a Magyar parlamentben "magyar szívű" (nem feltétlen jobbikos, hanem a nemzet iránt elkötelezett, és nem más érdekeit képviselő) politikusok üljenek akkor én rasszista vagyok?

2012. dec. 1. 05:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 A kérdező kommentje:

BBB123

Az már most is van.

És nem egyedül orbán műve, hogy idáig jutottunk, csak ezt sokan hajlamosak elfelejteni. De a megélhetési probléma nem ennek a topicnak a témája.

2012. dec. 7. 15:23
 72/79 anonim ***** válasza:
Persze hogy most is van, azért írtam, hogy abba már tényleg rossz belegondolni..Mivel ebbe is az.
2012. dec. 7. 15:40
 73/79 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem Gyöngyösi felvetése jogos volt, sok országban, többek között Izraelben sem lehet képviselő vagy kormánytag olyan ember, aki másik állam állampolgára. Ilyen esetben döntenie kell a személynek, hogy a kormányfunkciót választja, azaz lemond az idegen állampolgárságáról, vagy a másik állampolgárságot választja, azaz lemond a kormányposztról. Jelen esetben nem a zsidó származás, hanem az izraeli állampolgárság kellene hogy kizáró tényező legyen. És ez nem antiszemitizmus, hanem józan államvédelem.
2013. jan. 5. 13:40
 74/79 anonim ***** válasza:
60%

Az a nagy helyzet, hogy működik a kettős mérce.

Ha Izrael kitiltja a kettős állampolgárokat a Knesszetből, az jogos védelem, ha Magyarország teszi ezt, az antiszemitizmus.

Teccik érteni?

Bye the way a magyar titkosszolgálatok is ezek szerint antiszemiták, mert megfigyelik a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő kettős állampolgárokat, sőt a C-típusú átvilágítás is, ahol még a nemi identitásra is rákérdeznek!

Ez a cirkusz kb. olyan, mint amikor a boltos rákiabál a tolvajra, hogy "tolvaj! fogják meg!", a tolvaj pedig futás helyett nekitámad a boltosnak.

2013. jan. 5. 17:47
 75/79 anonim ***** válasza:
100%
látom elég gyorsan sikerült már megint töröltetni, hogy miért is csúsztatás, amikor a jobbikosok a knesszetes törvénnyel jönnek - de legalább ebből látszik, hogy ők is tudják, hogy ez csúfos csúsztatás, és tudatosan csinálják.
2013. jan. 5. 19:13
 76/79 anonim ***** válasza:
Én megfordítanám a kérdést: Mire jó a Jobbik zsidózása, és miért rinyálnak, ha ezt nem hagyják szó nélkül mások?
2013. jan. 7. 21:50
 77/79 anonim ***** válasza:
bla-bla-bla
2013. jan. 8. 14:23
 78/79 anonim ***** válasza:

"Ha Izrael kitiltja a kettős állampolgárokat a Knesszetből, az jogos védelem, ha Magyarország teszi ezt, az antiszemitizmus."

Tévedés: ha kitiltjuk a kettős állampolgárokat a parlamentből, az jogos önvédelem.

Ha össze akarjuk írni a zsidó származású állampolgárokatm az antiszemitizmus.

És ez nem bla bla bla.

Ha rosszul fogalmazott, az azt jelenti, hogy nincs helye a parlamentben. Ez a munkája, és rosszul csinálta. Szóval a rosszul fogalmazott sem kifogás.

2013. jan. 8. 15:52
 79/79 anonim ***** válasza:

"Ha össze akarjuk írni a zsidó származású állampolgárokatm az antiszemitizmus."

Miért? Erről szól a népszámlálás.

Az az igazság, hogy a zsidó származásnak az izraeli állampolgársághoz azért van némi köze...

Szóval nem trafált mellé Gyöngyösi.

Egyébiránt nem önmagával a listával van a gond: az a kérdés, hogy azt mire használják.

Annyira bájos, hogy agyhalottak protestálnak a listázás ellen, akik önként és dalolva felteszik facebookra, iwiwre a legbelsőbb személyes adataikat, fényképeket.

Elég egy pillantás és kész a személyiségprofil.

Ugyanez a youtube profilnál. Aki több tucat videót halmoz fel, annál rögtön lehet tudni, hogy kb. hány éves, mi a neme, zenei ízlés, politikai hovatartozás, stb.

A titkosszolgálatok előszeretettel használják a közösségi oldalakat.

Nem tudsz végigmenni a városon, hogy ne venne kamera: utcán térfigyelő, boltokban, középületekben szintúgy.

Mobilodon műholdas követő van.

Ezek szerint ez teljesen rendben van.

Majd akkor tessék ezen elgondolkodni, ha a kutyák után az embereket is kötelező lesz bechipelni.

Nincs már messze.

2013. jan. 8. 17:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!