Mire jó már megint ez a hisztériakeltés? (A jobbikos "zsidózással" kapcsolatban)
Már napok óta másról sem szólnak a híradások, mint a erről a kettős állampolgársággal kapcsolatos kijelentésről, és arról a hisztéria kampányról amit ez váltott ki.
Már a külföldi híradásokban is szerepel.
Szándékosan félreértelmezik, és félremagyarázzál a jobbikos politikus szavait, és olyan dolgokat vizionálnak amiről szó sem volt.
Aki érteni akarja a dolgot az úgyis érti, még akkor is ha félreérthetően lett megfogalmazva.
Kifogásolni is lehet annak akinek ez nem tetszik, de az a hisztéria kampány ami most megy már nagyon durva.
A parlamenti képviselők kettős állampolgárságára sok országban van törvény, több európai országban sem megengedett, hogy több állampolgárságuk legyen (Pl. Lengyelország, Írország).
Szerintem ez teljesen jogos, hisz egy "honatya" feladata, hogy a titulusához híven 100%-ban az ország, és a nép érdekében tevékenykedjen, és ne más érdekcsoportok, vagy országok lobbistájaként.
Volt amikor az egyik politikus (Steiner Pál) a kék-fehér zászlós kitűzővel jelent meg a parlamentben, nyíltan vállalva, hogy neki nem a magyar nép felé húz a szíve. Ez nem csak azért gond mert épp arról a zászlóról van szó. Lehetett volna angol, német, vagy bármi más, ugyanakkora probléma lenne, hisz egy magyar politikusnak a magyar nép felé kéne elkötelezettnek lenni.
Nálunk ez miért okoz ekkora hisztériát? Mindenki tudja,hogy a jobbikos politikus nem az országban élő zsidókat akarta összeszámolni. Már a facebook-on is tucatszám jelennek meg mindenféle üzenetek, képek, mindegyik oldalról, szélsőségesnél szélsőségesebb módon. Mégis csak az egyik oldalt hívják radikálisnak, és szélsőségesnek, pedig én mindegyik oldalt annak látom.
A DK-sok "szeretem a zsidó népet" feliratú képeket küldözgetnek, és osztanak meg a közösségi oldalakon. Hogy lehet tőlük ezek után elvárni, hogy a magyar parlamentben, a magyar nép érdekét képviseljék?
Van egyetlen párt vagy politikus az országban akinek valójában az ország, és a magyar emberek sorsa fontos, és nem csak a saját kis hatalmi játékaik?
Ha én azt szeretném, hogy a Magyar parlamentben "magyar szívű" (nem feltétlen jobbikos, hanem a nemzet iránt elkötelezett, és nem más érdekeit képviselő) politikusok üljenek akkor én rasszista vagyok?
Látjátok, nem is kell a jobbiknak listázni, összeírjátok ti magatokat szépen. :))
Még a sárga csillagot se kellett kötelezővé tenni.
Legalább nyilvános lesz az a lista?
Vagy annyira bátrak nem azért vagytok? :)
Eléggé szánalmas, hogy törlik azokat a kommenteket, amik nem értenek egyet a magyarellenes zsidó törekvésekkel és csak azokat hagyják benn, amik magyarellenesek, azt a látszatot keltve, hogy itt aztán hűde mindenki egy véleményen van.
A vasárnapi tüntetés óriási ingyenreklám volt a Jobbiknak.
Tök semleges ember, aki végignézett ezen a temérdek fröcsögő, magyarellenes, eltorzult arccal gyűlölködő zsidón: 2014-ben akkora ikszet húz a Jobbik mellé, hogy kiszakad a papír.
Még néhány ilyen tüntetés és a Jobbik utcahosszal nyeri a választást. :)
Az a kampánybeli kétszázezer szavazat se jött be 2009-es EU-s választáson (éppen 60 ezer), nem hogy 6 millió aláírás. :)
Lehet a gép elől nethuszárkodni, de gondoljátok, hogy a Jobbikosok megijednek néhány száz 60 kilós, sörösüvegvállú, szétdrogozott fejű rasztás hippi libsitől.
Néhányszor már meg lettek tépve. :)
ma 14:14
Nem nagyon értem a zagyvaságodat, de sebaj! :)
Kedves mindenki!
A posztok egy része valószínűleg a kulturálatlan megfogalmazás miatt nyújtott lehetőséget a törlésre.
Elhiszem, hogy vannak akik reflexből jelentgetik a nekik nem tetsző hozzászólásokat (mert a lepontozás nem elég nekik), viszont ha a moderátorok nem találnak benne semmi olyat ami alapot adna a törlésre, akkor nem hiszem, hogy törlik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!