Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » LMP-vel szimpatizálók! Hogy...

LMP-vel szimpatizálók! Hogy GONDOLKODHAT EL vagy keveredhet hírbe az LMP Bajnai Gordonnal?

Figyelt kérdés
Lehet más a politika? Új politikai erő, a múlt szennyétől mentesen? Hogy gondolkodhat el egyáltalán akkor, hogy összepaktál Bajnai Gordonnal, aki a nem más politika szerves résztvevője, az ország egyik kifosztója, tönkretevője? Innentől nem gondolkodtak el a névválasztáson? Vagy azon, hogy menni kéne a fenébe?
2012. nov. 25. 12:37
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%
2007 és 2010 között nőt 21% az államadósság ...66% -> 80%
2012. nov. 25. 18:49
 32/51 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"Nem azt mondom, hogy nem kell kormányváltás, mert szerintem is kell. De nem ezekre kellene leváltani."

Helyes! Éljen a széthúzás!

Na, EZÉRT nem lesz itt kormányváltás!

Már most az a legnagyobb probléma, hogy hogyan rúgjunk bele a másikba. Ahelyett, hogy összefognánk.

De hát mit is várok én......

2012. nov. 25. 18:58
 33/51 anonim ***** válasza:
25%
összefogni is okosan kell ... én azt vallom, ráérünk összefogni a parlamentbe is ... nem kell megint egy olyan erőt támogatni akik alkalmatlanok .... és nem kellene új erőket is ilyen emberekkel összemosni!!!
2012. nov. 25. 19:07
 34/51 A kérdező kommentje:

"Már most az a legnagyobb probléma, hogy hogyan rúgjunk bele a másikba. Ahelyett, hogy összefognánk."

Ha nekem nem szimpatikus a boltos Mari néni, aki rendszerint direkt elszámolja a visszajárót, ezzel átveri az időseket, nem fogok csak azért összeállni Béla bácsival, aki szintén a boltban akar dolgozni, de tudom róla, hogy ő meg a lejárt termékeket átcímkézi és eladja a vásárlóknak, hogy leváltsuk a jelenlegit. Ez pedig nem az egymásba rúgásról szól.

Miért fogjak össze egy gazemberrel egy másik gazember ellen?

2012. nov. 25. 19:08
 35/51 A kérdező kommentje:
Ráadásul, ha valakit támogatok, azért azért támogatom, mert tetszenek az elgondolásai, tervei, szeretném, ha azok megvalósulnának, nem pedig azért, mert a jelenlegi vezető tök gáz, úgyhogy mindegy, hogy mibe, kibe, de valahova kapaszkodjak már...
2012. nov. 25. 19:10
 36/51 anonim ***** válasza:
50%

"Ráadásul, ha valakit támogatok, azért azért támogatom, mert tetszenek az elgondolásai, tervei, szeretném, ha azok megvalósulnának..."

Na látod! Mások meg azért nem támogatják, mert nem tetszenek az elgondolásai, tervei, és nem szeretnék, ha azok megvalósulnának!

Ezt el tudod fogadni másoktól?

2012. nov. 25. 19:14
 37/51 A kérdező kommentje:
Nagy bajban lennék az életben, ha ilyen szinten intoleráns lennék, valószínűleg már megőrültem volna. Viszont azt nehezen tudom lenyelni, jobban mondva megérteni, hogy aki olyan elgondolásokkal indul neki valaminek, hogy az más lesz, mint az eddigiek, új színt, változást hoznak a politikába, annak akár még a fejében is megfordul, hogy nekiálljon randizgatni egy olyan emberrel, akinek valaha az ellenzéke volt, mást akart, mit amit ő IS csinált, csak azért, hogy legyen valaki, ne csak pár nyamvadt %-a legyen. A saját elveit vágja pofon.
2012. nov. 25. 19:18
 38/51 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

"A saját elveit vágja pofon."

Most arra gondolsz, mikor Orbán liberálisból konzervatív lett? :-DD

2012. nov. 25. 19:24
 39/51 A kérdező kommentje:
Nem Orbánra gondoltam, nem róla szól a kérdésem, a kormánya is csak a kormányváltás kapcsán jött szóba itt.
2012. nov. 25. 19:29
 40/51 A kérdező kommentje:
Mondják már megszoktam:) : Fideszt kritizálom: Nekem esnek a fideszesek, hogy kommunista vagyok, és örüljek, ugráljak örömömben, hogy itt mekkkkooora forradalom volt és sikerült leváltani a szocikat és különben is miért nem állítottam Viktornak még szobrot és különben is, mit képzelek én, hogy a nép kétharmados akarata ellen vagyok, ja meg egyébként is rohadt nagy hazaáruló vagyok és húzzak vissza a vörösökhöz. Ha a baloldallal van gondolom, egyből azt kapom meg, hogy menjek vissza nyalni a Fidesz fenekét meg vegyem le a narancsos szemüvegemet meg különben is náci vagyok. Hejj, nektem megfelelni! :)) De addig alszok jól, míg nem sikerül.
2012. nov. 25. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!