LMP-vel szimpatizálók! Hogy GONDOLKODHAT EL vagy keveredhet hírbe az LMP Bajnai Gordonnal?
Ideológiai műsorunkat láthatták, javasoljuk a szerzőnek a hideg vizes borogatást, és némi nyugtató bevételét.
Ezen kívül nem ártana levenni végre a narancs szemüveget, az a tavaly előtti divat volt, így kissé ódivatúnak tetszik látszani. Azóta már VISSZAMENŐLEGESEN megváltozott a divat.
Teccikérteni?
A kérdés nem értelmetlen és provokatív. Egyértelműen megfogalmaztam, hogy miért tettem fel. Az LMP egy új erőként, pártként került be a Parlamentbe, így szavaztak nekik bizalmat. Most pedig még megfordul a fejükben, hogy összeállnak ezzel az emberrel? Ha eddig volt valami hitelességük valakinek a szemében, most kellene, hogy elvesszen. Semmi méltóság bennük (sem).
"Inkábbra" pedig nem vagyok kíváncsi, mert nincs inkább. Ha én választok egy ilyen nevet, ilyen célkitűzéseim vannak, akkor tiszta maradok, nem pedig "inkább alapon" ide vagy oda állok.
"Ezen kívül nem ártana levenni végre a narancs szemüveget, az a tavaly előtti divat volt"
Mit szólnál ahhoz ha azt mondanám, hogy nem csak narancs, és vörös szemüveg létezik?
(félreértések elkerülése végett: az lmp is vörös, ahogy a kérdező is rájött remélhetőleg)
""Inkábbra" pedig nem vagyok kíváncsi, mert nincs inkább. Ha én választok egy ilyen nevet, ilyen célkitűzéseim vannak, akkor tiszta maradok, nem pedig "inkább alapon" ide vagy oda állok."
Akkor ugorj a kútba. Vagy inkább mégse. Tessék, itt is van inkább. Inkább szövetkezzenek, mint hogy hagyják kinyírni az országot.
"Most én se értem mi a sz*rt művelnek, "
Pedig egyszerű. Le akarják váltani az Orbán-kormányt.
És igen, a cél érdekében össze kell fogni azokkal, akik szintén le akarják váltani.
Tudod ez olyan dolog, hogy lehet, hogy nekünk magyaroknak itt az országon belül más a véleményünk erről vagy arról, de néha össze kell(ene) fognunk, hogy valami sokkal rosszabbtól megszabadítsuk az országot. Mert a széthúzásból soha nem lesz semmi pozitívum, ezeket lovagolják meg az Orbán-félék.
"Bajnai Gordonnal, aki a nem más politika szerves résztvevője, az ország egyik kifosztója, tönkretevője"
Tudod te, hogy miről beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!