Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nektek nem tünt fel, hogy...

Nektek nem tünt fel, hogy Viktorunk színes"békementében"feltűnően sok volt az idős nyugdíjas?

Figyelt kérdés
Én őszintén megmondom,valahol ezen fel vagyok háborodva.Vajon ha majd a fél ország ténylegesen kiürül-mivel itthon csak éhen lehet halni-akkor is átszellemült,mosolygós arcal fognak tapsikolni, ha majd nem lesz aki a nyugdíjukat előteremtse??Mert Viktorunk egy másodperc alatt elveszi a nyugdíjakat ha úgy érzi,hogy kezd gáz lenni az adófizetők létszámával,és nekik nem marad.
2012. okt. 25. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én aztán egyetlen ilyen gyűlésre se teszem be a lábam, pedig nyugdijas vagyok, aki kényszerre lett az! Merthogy a Gyurcsányék létszámleépítettek. (Ezért sem megyek MSZP-s gyűlésre). Aztán a bank húzta le a fele nyugdijamat nemrég, mert mertem tetőt javíttatni. Élek a semmiből, évtizedek munkája után. Most akkor én elmegyek az Orbán mellett tüntetni??? Nooormááális?

Kik voltak ezek? Nem vidéki magyar nyugdijasok, hanem határontúli túristák! Akik majd megnyerik a Fidesznek 2014-ben a választásokat, noha csak kibicek lehetnek a belső ügyeinkben. Majd én is megyek romániai választásokra, aztán eldöntöm, ott ki kormányozzon. Kibic leszek, akinek semmi sem számít.

2012. okt. 28. 00:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem zárom ki, hogy sokan külföldről érkezhettek. Annyira látszott rajtuk az a naiv rácsodálkozás mindenre és a hála, hogy idehozták őket.
2012. okt. 28. 07:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem láttam őket, de ha ennyire rácsodálkoztak mindenre, akkor nem vidéki magyarok voltak. Romániaiak vagy kárpátaljaiak inkább, akik még várost sem láttak soha belülről. Idén március 15. előtt az esztergomi vonat is tele volt kokárdás idősekkel, mint kiderült, Szlovákiából érkeztek a Figyesz nagygyűlésre. Csak átjöttek a párkányi hídon, itt várak őket az olcsó szállás és a kaja.
2012. okt. 28. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!