Bayer, Bencsik. Hogy mernek az ilyen gyűlölködők békéről beszélni?
Én már régóta figyelem az ilyen közéleti abszurdokat (lásd Ceausescu-korszak,Észak-Korea, Türkmenisztán a Türkmenbasi alatt), és arra a következtetésre jutottam, hogy minél nagyobb a baj, minél abszurdabb a valóság, annál abszurdabb a propaganda is, annál nagyobbakat mondanak.
Például, amikor a Ceausescu-rezsim eljutott odáig, hogy teljesen összeomlott az élelmiszerellátás, akinek nem voltak vidéki rokonai és dugi tartalékai, az éhezett, akkor dobta be a hivatalos propaganda, hogy Romániában átálltak a lakosság tudományos táplálkozására. És mi történik most Magyarországon? Az az Orbán-rezsim nevezi magát a nemzeti együttműködés rendszerének, aki felszámolta a két évtizede létező érdekegyeztetést, és mindenféle társadalmi párbeszédet.
A tökkelütött Matolcsy azt fejtegeti, hogy ők átálltak a jobb agyféltekés gondolkodásra, ők a kreatív zsenik, de a lemaradt világ nem képes megérteni ezt a csodálatos új gondolkodásmódot.
Fazekas Sándor földművelési miniszter az új földtörvény parlamenti beterjesztésekor azt fejtegette, hogy most oldják meg Magyarországom az 1100 éves földkérdést.
És igen, ebbe a sorba illik a "békemenet", meg a "békeharc" is. Miközben Orbán állandóan a háborús retorikát harsogja, és a felfogása is ilyen, állandóan legyőzni akar, szabadságharcot hirdet az egész civilizált világ ellen, a közben ő és az ugyanezt fröcsögő hívei a béke harcosai, akik belementet indítanak.
Az a legnagyobb abszurdum ebben az egészben, hogy a mai Magyarországon ennek az őrületnek még komoly tábora is van. Ceuasescu Romániájában nem volt a rezsimnek valós támogatottsága, mindenki tudta, hogy egy őrült ámokfutásáról van szó. Nálunk a FIDESZ stabilan a legnagyobb párt. Jól nézünk ki!
Régebben Fidesz-szavazó voltam, mára már inkább balliberális lennék, de "pártom" nincs akire tiszta lelkiismerettel szavaznék. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy magával a békemenettel* semmi baj nem lenne, ha nem az a két szarkeverő és gyűlölködő állna mögötte. Többek között Bayer mocskos stílusa közrejátszott az "elpártolásomhoz".
*lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan, de olyat sosem hallottam, hogy egy kormány mellett tüntessenek. A tüntetésnek amúgy is negatív felhangja van, tüntetni valami ellen kellene...
"Régebben Fidesz-szavazó voltam, mára már inkább balliberális lennék"
Akkor könyegforgató vagy, bemutatod hogyan lesz a kurucból labanc. Egyébként így szoktak nemet is váltani, amikor a fiukát nővé operálják át.
Ami a gyűlölködőket illeti, azokat a balliberális oldalon lehet megtalálni és igazából a magyarokat gyűlölik.
"Akkor könyegforgató vagy, bemutatod hogyan lesz a kurucból labanc. Egyébként így szoktak nemet is váltani, amikor a fiukát nővé operálják át. "
A liberálisból kereszténnyé vedlett Orbánt minek tartod?
"Régebben Fidesz-szavazó voltam, mára már inkább balliberális lennék"
versus
"Akkor könyegforgató vagy, bemutatod hogyan lesz a kurucból labanc."
Akarsz nekünk beszélni Orbán Viktorról a Liberális Internacionálé volt alelnökéről??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!