Miért kell állandóan a "nép nevében" beszélni?
A 2/3-os többség nem a NÉP, hanem a szavazáson részt vett választók 2/3-a, ami ugye nem egyenlő az összes szavazati joggal rendelkező állampolgárral.Azok, akik nem mentek el szavazni 2010-ben, azok csak hallgassanak.
Én nem szavaztam a fideszre, tehát az én nevemben ne beszéljen sem OV, sem a többi pökhendi dajcstomi,szíjjártó féle nyikhaj. Én csak ÉRZÉKELEM az egyenlő teherviselést. Nekem az egekben a benzin ára, nekik még kocsit sem kell venni, mert az jááááár.Nincs kötelező, súlyadó, nem kell tankolni sem, és biztosan szereti mindegyik a libamájat reggelire.
A 2/3 nem a szavazáson részt vettek 2/3-a, csak a vegyes választási rendszer miatt lett 2/3 a többség.
És azért beszél a "nép nevében", mert még mindig sokan elhiszik.
Kedves kérdező kijavítanálak!
"A 2/3-os többség nem a NÉP, hanem a szavazáson részt vett választók 2/3-a"
Még ennyi sem, ugyanis a szavazók 53%-a jelentette a 2/3-os többséget a magyar választási rendszer szerint!
Listán és egyénileg!
Mit gondolsz Gibsz Jakab és Paprika János miért nem a saját szavazókörében szavazott hanem olyan helyeken, ahová ideiglenesen átjelentkezett arra a két hétre?
Úgy hogy az a 2/3-ad az csak egy erős 53%!
A szavazási arányok:
Elment szavazni: 64,16% 5 132 531fő
Fideszre szavazott: 33083% 2 706 292fő
Bocsánat folytatom.
Tehát a szavazási arányok:
Elment szavazni: 64,16% azaz 5 132 531 fő
Fideszre szavazott: 33,83% azaz 2 706 292 fő
Nem Fideszre szavazott: 30,33% azaz 2 426 239 fő
Otthon maradt: 35,84% azaz 2 867 469 fő
Sosem volt tehát 2/3, csak 1/3 az is a szavazóképesek közül.
Mint ahogy az előttem írok mondták, ez az idióta választási törvényünk miatt van így.
Emiatt tehát a nagy cumi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!