Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A lakosság 80%-a ellenzi a...

A lakosság 80%-a ellenzi a választási regisztrációt. Szembe megy velük a Fidesz?

Figyelt kérdés

[link]

Az világos, hogy a Fidesz foggal-körömmel ragaszkodik a hatalomhoz, és minden tisztességtelen módszert bevet ennek érdekében, de ennek is van egy határa. Ugyanis ha szembemennek még saját választóik jelentős részével, sokakat elgondolkodásra fog késztetni a szavazásnál.

2012. szept. 27. 21:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nincsen egyetlen racionális érv sem amellett, hogy miért van szükség a regisztrációra. Aki azzal érvel, hogy "de jó, végre nem szavaznak majd a nyugdíjasok, a munkanélküliek, meg az alacsony iskolázottságúak", azok a szememben nem demokraták, ugyanis célzottan zárnának ki olyan rétegeket a szavazásból, akikre a választások kimenetele jelentős hatással bír. Ez nem technikai, hanem érzelmi érv, annak is egy elfogult és elvakult formája.
2012. szept. 27. 21:42
 12/34 anonim ***** válasza:
22%

"Aki azzal érvel, hogy "de jó, végre nem szavaznak majd a nyugdíjasok, a munkanélküliek, meg az alacsony iskolázottságúak", azok a szememben nem demokraták, ugyanis célzottan zárnának ki olyan rétegeket a szavazásból, akikre a választások kimenetele jelentős hatással bír. "

Akkor szerintem inkább Te ne értesz valamit, nem ők, ugyanis nem ezzel érveltek.. Hanem a láncszavzások, lepénzelések, lekenyerezések ellen, illetve a nem tudatos szavazók ellen.

2012. szept. 27. 21:44
 13/34 anonim ***** válasza:
51%
kedves kérdező, miért baj az ha regisztrálni kell ha szavazni akarsz? én nem hiszem h. ez fidesznek kedvez ... nem látom az összefüggést ...
2012. szept. 27. 21:46
 14/34 anonim ***** válasza:
45%
kérdező miért mondasz olyat ami nem igaz ? nem zárnak ki senkit se a szavazástól .... vmit félre értettél ..
2012. szept. 27. 21:47
 15/34 anonim ***** válasza:
59%

A kérdezőnek van igaza! A regisztráció kizárja azokat, akik nem regisztrálnak, vagy csak a választások napján akarják eldönteni, hogy kire szavazzanak vagy szavazzanak-e egyáltalán?

Minden szavazásra jogosultnak joga van eldönteni a szavazás napjáig, hogy szavazik--e vagy sem?

Az, hogy ezzel a választási csalásokat akarják kivédeni, csak propaganda.

Ha a Választási Bizottságokban a jövőben is minden párt képviselője jelen lesz, nemcsak a Fideszesek, a szavazás továbbra is titkos lesz, akkor hogyan lehet csalni? Hiába adnak pénzt valakinek, hogy szavazzon az adott pártra, hogy tudnák ellenőrizni, hogy valójában kire szavazott?

Csak egy kicsit gondolkodni kell, mielőtt mindent elhisztek a Fidesznek!

2012. szept. 27. 22:35
 16/34 A kérdező kommentje:
#15, örülök a véleményednek. Már azt hittem, itt mindenkit átprogramozott a Fidesz propaganda.
2012. szept. 27. 22:39
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
az h kire fogsz szavazni azt a választás pillanatáig a te döntésed... előregisztrációnál csak a szavazáson való részvételről kell döntened ... de levélben is lehet majd előregisztrálni én úgy tudom ...
2012. szept. 27. 22:43
 18/34 anonim ***** válasza:
49%
Milyen Fidesz-propaganda, öcsém ? Én pl. egy sort sem olavstam jobboldali újságokból az elmúlt egy évben,mégsem értek egyet veled.
2012. szept. 27. 22:46
 19/34 anonim ***** válasza:
93%
Az a gond, hogy a Feri már olyan szinten elszállt agyilag, hogy minden b.romságot összehord, és sokan ezt eszik.
2012. szept. 27. 23:00
 20/34 Komplikato ***** válasza:
70%

" a láncszavzások, lepénzelések, lekenyerezések ellen, illetve a nem tudatos szavazók ellen."

Oké, ezt USA vagy Franciaország mintájára készült regisztráció bőven megoldotta volna. Csak sajnos az itteni baromira nem hasonlít, pedig ezekre hivatkoztak.

A nem tudatos szavazóról meg ki és mi alapján dönti el, hogy nem tudatos? És azt, hogy ne szavazzon? Ki a tudatos? Akinek a sógora megmondja, hogy "mami oda tegye az X-et!" vagy akinek van lövése róla MIÉRT arra szavaz akire? Miért nem dönthetem el mondjuk szavazás előtt egy jó ebéd után, hogy de én az X.Y.-ra fogok szavazni? Akkor minek van kampány, meg kampány lové???

Ez a két hetes időlimit egy ennyire működésképtelen országban meg agyrém, az agyhalottak által fejlesztett 90-es évek színvonalát el nem érő ügyfélkapuról nem beszélve.

Kedves posztoló az a 80% honnan van? Volt ilyen valós felmérés vagy hasra ütés? Szerintem is, sajnos, sokan azt sem tudják mi ez a regisztráció, már ha halottak róla.

2012. szept. 27. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!