Finnországnak tényleg a romák miatt növekszik a népessége, vagy maga a finn lakosság gyarapodik?
Ezt hol olvastad?
Finnországban 10.000 czigány él, míg az ország lakossága 5.410.233 fő. Ha csak a czigányok miatt nőne a lakosság, minden czigány párnak 345 gyereke kellene szülessen, ráadásul évente, szóval sehogy sem megy a dolog. [link]
Jó ez oké ezt láttam, bárt kevesen vannak. De a finn lakosság "termékeny" vagy a bevándorlók?
Mert Finnországnak ha kicsit is, de folyamatosan növekszik a népessége.
úristen, oroszország élen van fogyásban ember! és csak 80%a orosz
és mi bajod az iszlámmal? betges zsidrák
Érdekes, hogy a külföldi források nem ezt írják. Biztos ők hazudnak. Amúgy csak annyi a bajom velük, hogy nem bírnak a p*csájukon otthon megmaradni, hanem hozzák a fehér országokba a "magasan fejlett kultúrájukat".
Zsidó meg nem vagyok, bár a nevedből ítélve te inkább tartozol a sémiták közé. Azokat meg egyformán utálom, legyen arab vagy zsidó, remélem jól oda ütnek egymásnak a Közel Keleten aztán nem hallunk felőlük egy darabig.
mivel szélsőjobbos forrást linkeltél ezért azt sejtem (csak sejtem) hogy szélsőjobboldali vagy (mellesleg akárcsak én), a magyar szélsőjobboldal véleménye pedig egyértelműen a baráti törekvés az iszlám felé
ez megnyilvánul a keleti nyitásban, a többségében muzulmán turáni rokonnakvélt népek felé, valamint az arab-magyar barátság napja is jól példázza ezt a Jobbik részéről
tehát minden bizonnyal tudathasadásod van
oroszország pedig talán a mostani népszámlálásokra produkálhat valami megtorpanó fogyást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!