Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kit tudnátok ajánlani miniszte...

Kit tudnátok ajánlani miniszterelnöknek, ha valaki erre kérne titeket?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a választások előtt nem tud az ellenzék egy normális minden ellenzéki pártnak megfelelő jelöltet állítani. Külön-külön nem mennek semmire. Gordora azt mondják libatolvaj, Gyurcsány már le csengett, Mesterházi tapasztalatlan. Akkor kit?

2012. szept. 26. 12:32
1 2 3 4 5
 11/45 bumbi02 ***** válasza:
68%
Én azt mondom hogy engem nem érdekel kinek volt, vagy nem volt a bábja. Mikor Bajnai volt kormányon egész értelmes intézkedések voltak, illetve egész jó megítélése volt országunknak, meg látszott valami halvány kis reménysugár is. Felőlem irányíthatja a buddhista szabadkőműveseknek a kambodzsai páholya is.
2012. szept. 26. 13:07
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Róna Pétert talán.
2012. szept. 26. 13:09
 13/45 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom feltűnt-e, hogy a kérdező valójában MSZP-s miniszterjelöltre kér javaslatot? Tehát az elvárásnak megfelelően csak valami szokásos csirkefogó, egy igazi fehérgalléros bűnöző jöhet szóba.
2012. szept. 26. 13:11
 14/45 anonim ***** válasza:
87%

10. hozzászóló!

Nagyon igazad van!!!

Valaki írta, hogy 2014-ben marad Orbán és a Fidesz és tovább megy az ország szétzúzása...

Ne haragudj, de az ország szétzúzása már évek óta megy! Ez nem köthető egy párthoz sem, ugyan olyan ludas mindegyik! Az egyik az egészségügyet szorítja, a másik meg az oktatást (ez csak két példa volt.)

2012. szept. 26. 13:12
 15/45 A kérdező kommentje:
Nem az MSZP jelöltre gondoltam, irhattam volna Orbánt is csak azt szándékosan nem írtam. Nem akartam, hogy elinduljos a sárdobálás. Ellenzékből nem tudtam más neveket megjelölni, mert igazán nincs senki, sajnos.
2012. szept. 26. 13:17
 16/45 anonim ***** válasza:
43%

Gyurcsány? Na az lenne szép, ha megint ez az ideggyenge táncművész, önjelölt Michael Flatley lenne a miniszterelnök. Éhezzen a kis sátracskájában! Legalább átéli egy kicsit azt, amit sok család mindennap, minden héten, minden hónapban és évben!

Bajnai? Az ideggyenge bábja, aki már annyira nem tudott mit tenni, hogy lemondott?

2012. szept. 26. 13:19
 17/45 anonim ***** válasza:
55%
mondjátok a szemébe annak a 9 öngyilkos ember családjának, hogy a libás ügy csak fel volt fújva
2012. szept. 26. 13:30
 18/45 anonim ***** válasza:
71%

16. vagyok

Nem nagyon érdekel, ha lepontoztok azért, mert van véleményem. Ez nem engem minősít;)

2012. szept. 26. 13:31
 19/45 anonim ***** válasza:
55%

gratulálok azoknak, akik gyurcsány-mesterházi-bajnai vonalat akarják, azokat, AKIK KI AKARTÁK ÁRUSÍTANI AZ ORSZÁGOT!!! Biztos megint jók lennénk a bankárok-befektetők szemében. Mert most ez le lett állítva, azért megy a asárdobálás mindenünnen.

Szent László királyunkat látnám szívesen. Vagyis olyat, aki értelemben, erőben, hazaszeretetben, a szív tisztaságában hozzá hasonló lenne.

2012. szept. 26. 13:32
 20/45 anonim ***** válasza:
43%
19. válaszoló vigyázz, mert komoly lepontozás jár a jobb oldali véleménynyilvánításért itt.:DDDD Én is megkaptam:D
2012. szept. 26. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!