Mit jelent az, hogy a miniszterelnöknek reprezentációs szerepe van?
Vagy reprezentatív talán...
Ne linkeljetek 3 oldalas szakzsargont légyszi, guglizni én is tudok :/
Úgy látszik még sem tudsz
angyal8.atw.hu/tetelek/parldemok.doc
Azt hogy ő terjeszti elő azt amit a kormány közösen eldönt. Ettől neki is ugyanúgy csak egy szavazata van. Ő reprezentálja, ő ismerteti a médiával és az állampolgárokkal a kormány döntéseit.
A köztársasági elnöknek pedig protokolláris szerepe van de ez már egy másik történet.
19:20 > Légyszíves nyisd meg azt a dokumentumot, amit linkeltél nekem és olvasd végig mind a 3 oldalt. (Vicces, hogy előre leszögeztem, hogy nem kell 3 oldalas link). És igen, ugyan ez az anyag van benne a történelem könyvemben szó szerint.
Végig olvastad? Akkor most meséld el nekem mit láttál. Én ezt: "Az államfőnek csak egyeztető és reprezentációs szerepe van" - szerinted ebben hol van benne, hogy mit jelent? Sehol máshol nem írnak róla. Hülye nem vagyok, guglizni mint mondtam, tudok, ellenben -és elnézést- te egy idióta vagy.
Második hozzá szóló, köszi, erre voltam kíváncsi.
Csak mutatóban létezik, - ennek a szerepkörének egyébként maradéktalanul meg is felel.
Eszem-iszom, dínom-dánom, etye-petye, PONT.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-27 20:12
Bántó szó nélkül (!) szeretném megérdeklődni, hogy ez esetben mi szükség a kormányszóvivő(k)re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!