Major Béla kérdése:
Mikor ismeri be ov hogy alkalmatlan miniszterelnöknek?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 10:06
1/26 anonim válasza:
Gyurcsány ha úgy tetszik, beismerte, de mégse volt Bajnai se jobb tőle...
2/26 anonim válasza:
Soha! Nem olyan típusú ember, hogy bármit is őszintén beismerne. Számára sajnos csak egy igazság van, a sajátja :(
3/26 anonim válasza:
"Gyurcsány ha úgy tetszik,
beismerte, de mégse volt Bajnai
se jobb tőle..."
Ha beismerte volna, akkor nem alapított volna pártot. Azért mondott le, mert nem kívánatos személy volt az mszp-ben.
4/26 anonim válasza:
Most ezzel nem leszek népszerű, de szerintem OV alapvetően alkalmas miniszterelnöknek.
Csak az a baj, hogy most megszédítette a hatalom. Szerintem: ha valamilyen úton-módon el lehetne venni a Fidesztől a kétharmadot, már sokkal normálisabb lenne.
5/26 anonim válasza:
Szerintem sem Orbánnal van a baj, hanem a Matolcsy-féle brigáddal.
6/26 anonim válasza:
OV a legalkalmasabb, ha tetszik ha nem. Az más, h a miniszterei közül ez nem mondható el mindre.
7/26 A kérdező kommentje:
Matolcsy probálná ki 47000 ftbol hogy lehet megélni, az eredményre kiváncsi lennék
2012. febr. 13. 10:59
8/26 anonim válasza:
OV a legalkalmatlanabb! Csak ezt az imádói képtelenek belátni.
Egy jó miniszterelnök csak a szakmájukhoz értő minisztereket és államtitkárokat nevez ki. Nem olyanokat,akik annyit sem értenek a dolgukhoz,mint tyúk az ABC-hez!
9/26 anonim válasza:
Pontosan kit is szeretnél miniszterelnöknek, aki alkalmasabb lenne rá? A "magamat" és a "bárki mást" tartalmazó mellébeszélést hagyjuk. Nevezd meg, és magyarázd meg, hogy miért pont ő legyen.
10/26 A kérdező kommentje:
Ja és ov 89-től a parlament tagja, belőlünk él, én is ragaszkodnék a húsos fazékhoz...
2012. febr. 13. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!