Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha közmunkában olyan állást...

Ha közmunkában olyan állást ajánlanak, amire abszolút alkalmatlan vagyok (de nem orvosi indokkal), akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Jelenleg foglalkoztatást helyettesítő támogatást kapok, de ha visszautasítom a felkínált állást, akkor értelemszerűen elesek tőle. Viszont az állás a hivatalos értesítő szerint "karbantartó és villanyszerelő", amire magyar szakos diplomával abszolút alkalmatlannak érzem magam... Az utcaseprés más dolog, azt bárki tud, de villanyt szerelni? A kérdés, hogy lehet valamit tenni annak érdekében, hogy a munkát hivatalosan visszautasítsam, de a támogatást ne vonják meg?
2012. febr. 10. 17:44
 1/8 nem dávid ***** válasza:
27%
Ez komoly hogy magyar szakos diplomával közmunkára kell menned? :(
2012. febr. 10. 17:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Komoly, és már dolgoztam is náluk, mindenféle csicskamunka, és nem szeretnék visszamenni. :/
2012. febr. 10. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én elvállalom, add át.
2012. febr. 10. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
63%

Na, ez kb. olyan lehet, mint amikor engem dajkának vettek fel, de egész nap mosogatni, meg takarítani kellett, miközben a régi dajkák a teremben tespedtek, a gyerekek között!://

Szóval, szerintem inkább karbantartásra számíts.Jól nézünk ki, ha már villanyszerelőkön is így spórolnak, aztán majd megb@sz valakit az áram, vagy leég a ház.Mondd meg, hogy nem értesz a villanyszereléshez és kész.Idióták!

2012. febr. 12. 17:13
 5/8 anonim ***** válasza:
63%
röhej ez az ország..
2012. febr. 13. 03:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett végülis?
2012. ápr. 14. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a nagyokos ügyintézőket, aki az állást rád sózták, hogy nem zavarja-e őket, hogy nem értesz a villanyszereléshez, aminek következtében igencsak ön és közveszélyes lehet a munkatevékenységed, ha szakértelem nélkül az áramkörökben babrálsz.
2012. ápr. 14. 22:40
 8/8 anonim válasza:

Én is meg szeretném úszni a dolgot mert fillérekért csizkáztatnának. Jó nekem a segély. :)

Hogyan bukjunk meg az orvosi alkalmasságin?

2012. jún. 7. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!