Szerintetek lesz választás 2014 -ben? Esetleg elmarad érdeklődés hiányában? Komolyan kérdezem, mert én kételkedem.
Az elsőnek írom, hogy igen erre gondoltam. Ez egy nehéz döntés, de én ide születtem, itt a családom, ez az én országom! Nem akarok magyarkodni, módomban áll segíteni a velem egy közösségben élő embereken, teszem is, annak ellenére, hogy ellehetetlenítették a vállalkozásaimat a "nagyok". De, alkalmazott, barát, idegen emberek mellém álltak,(ilyenre születésem óta nem emlékszem) most éreztem először, hogy van értelme. Együtt nagyok vagyunk.
Kívánom mindenkinek, hogy tudja meg milyen jó érzés ez.
Én bízom benne, hogy jó irányba fognak változni a dolgok. Azt vettem észre, hogy egyre többen elkezdtünk segíteni egymáson, legalábbis körülöttem ez van.
A másodikra pedig, nem akarom jellemezni senki működését, pártatlan vagyok, de, ha az állam értünk ügyeskedik, akkor legyen úgy... :) Szerintem, ez csak az én szerény kis véleményem, hogy "velünk" nem szívesen vesznének össze.
Kedves Edit!
Itt nem csak 8 évről van szó,hanem többről, a zsidesz is ugyanolyan mint hazaáruló társa az MSZP :/
Kedves Bódi Edit, és a többi egyoldalúan tájékozott szavazópolgártárs!
Sajnos igaz talán, hogy a két évvel ezelőtti 8 évben rengeteg pénz folyt el kölönböző kormányhoz közelálló cégek személyekhez, de ezeket a szokszázmilliós visszaéléseket mondjuk talicskához lehetne hasonlítani. A mostani sokmilliárdos, egy esetben meg 3 trillió forintos (3.000.000.000.000 forintos) visszaélést meg inkább egy billenőkocsi flottához tudnám hasonlítani, arról meg inkább nem is beszélnék, amit a külkapcsolatainkal művelnek 2 éve. Szóval én megvetem az előző kormányt is a bűnei miatt, de egyértelmű, hogy a legnagyobb bűnük a mostani kormány... Szóval nehéz okosnak lenni, hogy mi legyen 2014-ben, de az világos, hogy az öncélú harácsolásnak gátat kell szabni. Egy hazafi nem mocskolja be az ország becsületét egy baltás gyilkos elengedésével pl, de naphosszat lehetne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!