Kit választanál Magyarország kormányfőjének? Miért?
Pákót vagy Győzikét or engem :D
Viccet félretéve...
Nem tudom...Nem tudom kinek a kormányzása alatt kerülne az ország ki ebből a nagy sz*rból.
"Bogár László,aki ismeri őt vagy a műveit az nem kérdőjelezi meg."
Éppen ezért...mert ismerem, megkérdőjelezem!
Kolompár Rodrigó Csármándert, vagy Kohn-Metzger Ajvét.
Komolyra fordítva a szót, a mindenkori leköszönő japán kormányfőt.
#7-es vagyok, csak kíváncsiságból, aki lepontozott, annak tetszik a 27% áfa és az 50% jövedelemadó+járulék? Ez összesítve 60% feletti állami elvonás a legális jövedelmekből.
Ez a rendszer csak az adócsalóknak kedvez, mert adófizetés nélkül legalább 2-3-szoros jövedelemre tudnak szert tenni, és akkor még nem is számoltam bele azt, hogy a forgalmuk is többszöröse lehet a legálisan vállalkozókhoz képest, mert olcsóbban tudják kínálni a terméküket/szolgáltatásukat.
Emberek, ki kéne már nyitni a csipákat! Az adók csökkentéséért kellene tüntetni, nem az alkotmány, médiatörvény, kisebbségi jogok, zsidók vagy nácik miatt. Ez mind csak értelmetlen cirkusz, társadalmi szempontból lényegtelen dolgok az adórendszer visszásságaihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!