Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi az, hogy valaki nem akar...

Mi az, hogy valaki nem akar elmenni szavazni?

Figyelt kérdés
Komolyan hihetetlen, hogy páran mennyire lesz.rják a jövőt. Mert jaj nincsen olyan párt, felesleges, stb.. Mi ez a hozzáállás? Az is vélemény ha valaki érvénytelen cetlit ad le. Az viszont nem, ha valaki otthon marad, az csak egy megerősítés, hogy kit érdekel.
2012. szept. 23. 13:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Én is azt gondolom, hogy az egyetlen alkalom a szavazás, amikor én is kinyilváníthatom a véleményemet, még ha pár évente is. És semmiféle indok nincs arra, hogy ne menjek el. Ha nem megyek el szavazni, akkor nincs jogom arra, hogy dödögjek, véleményt nyilvánítsak, mert akimor tehettem volna, nem tettem. Erre nincs mentség.
2012. szept. 23. 13:39
 2/20 anonim ***** válasza:
21%
Tényleg nincs kire. Így mindegy hogy mszp, fidesz, lmp, jobbik lesz a kormányon 2014-től, az biztos hogy nagyon szar lesz mindenkinek.
2012. szept. 23. 13:54
 3/20 anonim ***** válasza:
61%
Én is mindig így gondoltam. Úgy voltam vele, hogy ez nem csak jog, de egyben egy kötelesség is. 18 éves korom után nem hagytam volna ki egyetlen szavazást sem, egészen a 2010-esig. Ott álltam reggel, hogy kire? Az volt az első, amire nem mentem el. Láttam, hogy teljesen értelmetlen. Maga a szavazás is, hiszen egyik sem jobb a másiknál. A 2014-es választásnál sem látom, hogy bárki nyerné, jobb lenne. Azon azért nem fogok részt venni, mert én most, októberben szavazok... az útlevelemmel.
2012. szept. 23. 14:05
 4/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát ez nagy dilemma. Ha elmegyek, tényleg ott van, hogy ki a francra szavazzak? Ha meg nem megyek el, akkor olyan mintha jó lenne nekem így, ahogy van, tehát a jelenlegi párt irányítása alatt (pedig nem is).
2012. szept. 23. 14:26
 5/20 Komplikato ***** válasza:
69%

A kérdezővel értek egyett. Még az érvénytelen cetli is jobb, mint el sem menni.

"Én is azt gondolom, hogy az egyetlen alkalom a szavazás, ..."

Én meg azt gondolom, sajnos más ország példája alapján csak, hogy ez nem igaz, csak sokaknak érdeke elhitetni. Más országokban a demokrácia kontrolljában igen is része van a civileknek és civil kezdeményezéseknek. Megbuktatni szintén nem csak X évenkénti szavazgatással lehet kormányokat. Lásd Lengyelország, Románia és sokan mások.

2012. szept. 23. 14:27
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

> Az viszont nem, ha valaki otthon marad, az csak egy

> megerősítés, hogy kit érdekel.

Igen.

Megerősítem: lesz*rom, hogy melyik gennyes társaság elb*szásai miatt kell sz*pnom a következő 4évben. Teljesen mindegy! Egyszerűen nem számít.

2012. szept. 23. 14:27
 7/20 Komplikato ***** válasza:
70%

OFF: Szavazgatásnál az is lehetséges opcia, ha a választó szerint ratyi a felhozatal, hogy megpróbál úgy szavazni a bejutok olyan arányban legyenek, hogy tudják egymást b*sztatni és így legalább néha csináljanak is valamit. :D

A "régi" szavazó rendszerben kis gondolkodással a két fordulóban HÁROM felé lehetett szavazni, ami pl. akkor jó, ha egy negyedik felet nem szeretnéd ott látni. Ez most meg fog szűnni sajnos.

2012. szept. 23. 14:29
 8/20 Komplikato ***** válasza:
70%

"Egyszerűen nem számít."

Látod eddig minden négy év után szarabb lett, csak számít. :D

2012. szept. 23. 14:30
 9/20 anonim ***** válasza:
24%

Én leraktam örök érvényű voksomat, amikor megkeresztelkedtem, a Jézus általi kormányzatra.

Két kormányra nem szavazok.

Mivel egyik emberi kormányzat sem tud semmi jót tenni, ezért szavazok Jézus királyságára.

Ő bebizonyította, hogy tud enni adni, meg tud gyógyítani, és ha meghalnék vissza adja az életemet.

Az emberi kormányzatok nem adtak eddig semmit.

2012. szept. 23. 14:41
 10/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem szavazni! Bojkott mindaddig, míg el nem takarodnak a jelenlegi szemetek! Kommunista csökevények! Utánna sem pártra, mert kezdődik elölről, beszivárognak mint a talajvíz!
2012. szept. 23. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!