Ha Orbánt 2014-ben újraválasztják, akkor ebben az országban diktatúra lesz?
Miért "lesz"? Már most is az van. Vagy nem vetted észre?
Az összes agyament ötletüket megvalósítják.
Mindenki hogy szidja Vityát, pedig le merem fogadni, hogy a 2/3-a aki kommentelt rá szavazott 2010-ben!
Ez a nem mindegy. Erre mondják, hogy bírka nép, hogy négy évente arra szavaz aki épp az ellenzék. Érdekes én három ciklus óta egy pártra szavazok. És láss csodát, most tényleg "rosszabbul élek mint négy éve".
Kedves Testvérem! Demokrácia a Klasszikus értelmében, és a valóságban is a Görög demokrácia óta nem létezik, még a legdemokratikusabb országban sem azaz az USA-ában sem.
Lásd: Vikileks ügy. Magyarországon demokrácia sosem volt, lásd előző kormányzat, Októberi vérengzése, és visszamenőleg sok-sok példa. Viszont némely diktatúrában nem is olyan rossz élni, Lásd: Kádár korszak közepe és vége amikor mindenkinek volt munkája, jövedelme, és kiszámítható jövője. Én nem vagyok ennek a pártnak a szimpatizánsa, de el kell ismernem az eredményeit. Az hogy nem mindent enged meg az idegen hatalmaknak, mint az előzőek, vagy nem birka mód akar a többi Liberális rabló vágóhídra menni, és új utat keres, ami nem biztos hogy rossz. Persze a volt vezető pártoknak és a szimpatizánsainak ez nem tetszik, mert ez lerombolhatja a sok-sok éves fáradságos munkájukat, az ország eladásában, és a saját és baráti zsebek teletömésében. Valaki Rákosihoz hasonlította a rendszert, megjegyezném hogy abban a korban például akár halállal is büntették a különböző élelmiszerekkel való manipulációkat, lásd: élelmiszerek Magyarosítása, hamis akciók, nem engedélyezett adalék anyagok hozzáadása, lejárt szavatosság, súly kurtítás, és a többi, ezt az intézkedést lehet hogy vissza kéne hozni, hogy végre normális minőségű élelmiszereket vásárolhassunk.A lényeg: A jelen világi Demokráciában bármit tehetsz, bármit mondhatsz, de ha valakit az az érdekeiben sért akkor lehet hogy elföldel. Én szívesebben élnék egy diktatúrában ahol jól, és kiszámíthatóan élek, mint egy Demokráciában ahol éhen halok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!