Ha Orbánt 2014-ben újraválasztják, akkor ebben az országban diktatúra lesz?
jelenleg is diktatúra van de még demokráciának hívják
nem tudom ti minek nevezitek azt ha a vikike szeretne valamit és törvénybe ütközik akkor törvényt módosít ha alkotmányba ütközik alkotmányt módosít
diktátor=szabályok nélkül egy országgal játszó főbohóc
na? kire gondolok?
Úgy lehet megőrizni a demokráciát,ha külföldön feketítem az ország kedvelt/győlölt vezetőit?Vagy blogolok,és a kérdéseimmel eleve vágányra teszem a válaszadókat?Tán inkább a jólét és elégedettség
érdekében kéne termelést/munkát folytatni.A fehértől a feketéig mindenféle színű diktatúrát az elégedetlen vagy kiszolgáltatott tömegek emeltek pajzsra,az értelmiség egy sumák,egoista részének aktív segédletével.
Ha Orbánt újraválasztják, akkor kivándorlási hullám lesz és hamarosan Matolcsy lesz a legokosabb ember az országban.
A demokrácia ott kezdődik, hogy miután az emberek nem szavazták meg a kettős állampolgárságot a határon túliaknak, ezt figyelembe veszem és nem vezetem be.
A demokrácia ott kezdődik, hogy nem szüntetem meg az ellenőrzésem, felülbírálásom lehetőségét az Alkotmánybíróság szétverésével.
A demokrácia ott kezdődik, hogy ha a nyugdíjpénztárban maradásról kell választani a polgároknak, akkor nem azokat szívatom tudatosan, akik az érdekeimmel ellentétesen döntenének.
A demokrácia ott kezdődik, hogy nem próbálom akadályozni a választókat abban, hogy akár az utolsó nap is dönthessenek a választáson való részvételről.
Hja és ha Orbánt újraválasztják, akkor meg is érdemeljük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!