Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha Orbánt 2014-ben újraválaszt...

Ha Orbánt 2014-ben újraválasztják, akkor ebben az országban diktatúra lesz?

Figyelt kérdés
2012. szept. 18. 21:51
1 2 3 4 5
 21/44 Lara válasza:
46%
Már diktatúra van!És a legjobb lenne,ha vége lenne mielőbb,nem még újraválasztani!!!
2012. szept. 19. 09:30
 22/44 anonim ***** válasza:
57%

jelenleg is diktatúra van de még demokráciának hívják

nem tudom ti minek nevezitek azt ha a vikike szeretne valamit és törvénybe ütközik akkor törvényt módosít ha alkotmányba ütközik alkotmányt módosít

diktátor=szabályok nélkül egy országgal játszó főbohóc

na? kire gondolok?

2012. szept. 19. 18:37
 23/44 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy most komolyan, milyen kormányt akartok? MSZP? Az mást sem csinált csak lopott, Gyorcsány g.ci azért nincs börtönben mert Orbán tudta hogyha bezáratja megölhetik őt is. Orbán most visszavásárolja az országot amit ők szétb@sztak. Ha még mindig ők lennének nem lenne Magyarország. Orbán még egybentartja.
2012. szept. 19. 21:36
 24/44 anonim ***** válasza:
61%
Mi van?
2012. szept. 19. 22:15
 25/44 anonim ***** válasza:
A lakosság nagy része szereti Orbánt.Másik része Gyurcsányt,Bajnait,Vonát stb.,stb...Mit értesz demokrácián,amit lerombolhat?Te építed azt,megőrzöd azt,vagy csak más szegleténél szeretnéd kikezdeni?
2012. szept. 20. 11:21
 26/44 anonim ***** válasza:

Úgy lehet megőrizni a demokráciát,ha külföldön feketítem az ország kedvelt/győlölt vezetőit?Vagy blogolok,és a kérdéseimmel eleve vágányra teszem a válaszadókat?Tán inkább a jólét és elégedettség

érdekében kéne termelést/munkát folytatni.A fehértől a feketéig mindenféle színű diktatúrát az elégedetlen vagy kiszolgáltatott tömegek emeltek pajzsra,az értelmiség egy sumák,egoista részének aktív segédletével.

2012. szept. 20. 11:59
 27/44 anonim ***** válasza:
A magyarok meg azért mindíg szerették az erős,vagy annak látszó vezetőket,de tán másfelé is így van ez.Hornt is szerették,de ő csak hónapokig látszott sasnak.Ígérni mindenki tud,de aki nem tartja a szavát az repül.Így volt,így is lesz minden vezetővel.Én azért kívánom,hogy kellemesen csalódj Orbánban!
2012. szept. 20. 12:13
 28/44 anonim ***** válasza:
59%
sztem igazából mi romboljuk le a demokráciát.a politikusaink csak azt teszik,amit mi engedünk meg nekik.gondoljunk csak a hisztis gyerekre,aki addig csinálja a cirkuszt,amíg a fenekére nem legyintenek.mi nem legyintünk,nem tiltakozunk,nem tüntetünk.megtanultuk lehajtani a fejünket,miközben egyre összébb húzzuk a nadrágszíjat.a magyar polgárság a hibás a kialakult helyzetért.egyszerű példa:ha senki nem fizetné a hitelét mit tehetnének a bankok?nem árvereznének el mindent a banknak nem használt autó és lakás kell,hanem pénz.tehát kénytelen lenne ésszerű kompromisszumot kötni.de amíg nincs összefogás bármi ellen ami nem tetszik,addig a tőkések és a hatalmon lévők azt tesznek amit akarnak.szóval nem a politikusaink a hibásak,maximum jellemhibáik vannak.nem kicsik,nagyok.
2012. szept. 21. 07:29
 29/44 anonim ***** válasza:
59%
Ha valaki elolvassa a Jobbik választási programját és megnézi,hogy Orbán eddig mennyit valósított meg belőle,akkor azt láthatja, hogy Orbán és társulata egyfajta korporatív államszervezet felé halad...Már valahol a médiában hallottam is a "hivatásrend" kifejezést. Az Unió keretein belül ezt csak addig lehet folytatni, amíg annak jogszabályi határain belül maradnak...Ha kívülre kerülnek netán, akkor "szabad a tánc"...!
2012. szept. 21. 09:13
 30/44 Knapp ***** válasza:
59%

Ha Orbánt újraválasztják, akkor kivándorlási hullám lesz és hamarosan Matolcsy lesz a legokosabb ember az országban.

A demokrácia ott kezdődik, hogy miután az emberek nem szavazták meg a kettős állampolgárságot a határon túliaknak, ezt figyelembe veszem és nem vezetem be.

A demokrácia ott kezdődik, hogy nem szüntetem meg az ellenőrzésem, felülbírálásom lehetőségét az Alkotmánybíróság szétverésével.

A demokrácia ott kezdődik, hogy ha a nyugdíjpénztárban maradásról kell választani a polgároknak, akkor nem azokat szívatom tudatosan, akik az érdekeimmel ellentétesen döntenének.

A demokrácia ott kezdődik, hogy nem próbálom akadályozni a választókat abban, hogy akár az utolsó nap is dönthessenek a választáson való részvételről.

Hja és ha Orbánt újraválasztják, akkor meg is érdemeljük!

2012. szept. 21. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!