Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Viktor szerint 70000 új...

Viktor szerint 70000 új munkahely létesült 1 év alatt. Ezek hol vannak?

Figyelt kérdés
Mert naponta mondják be hogy több száz munkást foglalkoztató gyárak és cégek csuknak be. Ott például a Budafer, a Malév, stb...
2012. aug. 28. 21:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

A megszűnő munkahelyek mellett fontos kiemelni, amit annyian megtettek, hogy max közmunkásokról beszélhetünk.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a statisztikában benne van az is, ha valaki egy órát van munkaviszonyban.

Kicsit árnyaltabb lenne a kép, ha napi négyórás munkaidőt 0,5 munkahelynek számítanánk.

2012. aug. 29. 10:08
 22/33 anonim ***** válasza:
38%

Egyébként az is egy érdekes kérdés, hogy ez a rengeteg új munkahely milyen nyomot hagy a GDP alakulásában, mert elvileg nagyon fel kellene dobnia, de az az igazság, hogy az zuhan mint a gólyaf0s. Vagy csökken a munkahelyek száma, vagy a meglévő dolgozok egyre kevesebbet termelnek.

Talán Selmeczi Gabriellának van igaza: "lusták a magyarok!" ?!

2012. aug. 29. 10:18
 23/33 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj veletek hogy nem akarjátok beismerni Orbán igenis jól csinálja amit csinál.Inkább azt hangoztatjátok amit gondoltok és nem a tényeket..
2012. aug. 29. 10:23
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
És mik a tények? Csökken a GDP, kiugróan magas az infláció, sosem volt mélységekbe szállt le a beruházási ráta, leállt a hitelezés, mélyponton vannak az ingatlanárak stb. Te milyen egyéb tényeket tudsz?
2012. aug. 29. 10:53
 25/33 A kérdező kommentje:
Most hallottam hogy ebbe beleszámolták a nyári diákmunkásokat is. Hát no comment. Éktor, én így !szeretlek.
2012. aug. 29. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Selmeci ha akkora májer akkor mutasson jó példát,menjen gazolni 40 fokban,havat lapátolni -20-ban.Ja és persze ne képviselői fizetésért,csak sima közmunkás bérecskéért.Utána járjon a szája lustaságról! Azzal ne védekezzenek hogy de hát ő diplomás és tanult,kismillió tanult ember kénytelen az útszélen gazolni azért hogy tartsuk a költségvetési számokat,hogy elégedett legyen a kenyéradó IMF.Mindezek ellenére nem vagyok határozottan Fidesz ellenes,de valóban nem gondolom hogy a közmunkával jól jár az ország,a képzetlen rétegnek még csak megjárja,de az érettségizettek,sőt gyakran főiskolát jó eredménnyel végzettek is oda kényszerülnek-vagy külföldre.Mert egyszerűen kevesebb munkahely van mint amennyi felsőfokú végzettségű.Én pl fősulit végeztem,most éppen van munkám,de ha nem lenne bizony lehet hogy a külföld vagy a közmunka közt kéne választanom.A jobb állásokat a városban pártemberek és családtagjaik kapják-ez nyílt titok most már.Szóval az élet nem habostorta.
2012. aug. 29. 16:17
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne akarjon olyan oktatni aki "válság" idején is többet költhet fodrászra mint más egy havi kajájára.
2012. aug. 29. 16:43
 28/33 anonim ***** válasza:
13%
Nem Viktor szerint, hanem a KSH szerint, és nem 70 ezer, hanem 76 ezer fővel többel dolgoznak bejelentve, mint tavaly ilyenkor. Írták itt páran, hogy több százezer munkahely szűnt meg. Tőlük kérdezném, hogy ti komolyan is gondoljátok, amikor ekkora ökörségeket irkáltok? Ha valóban 400-500 ezer munkahely szűnt volna meg, akkor a bejelentett munkanélküliek létszáma nem ~460 ezer fő lenne, hanem 800 ezer és 1 millió fő közötti. Akik pedig azt írják, hogy a 76 ezer fő javarészt közmunkás, azoktól kérnék egy (vagy több) hiteles linket a bizonyításra, mert azt sajnos nem találtam egyik válaszban sem. Ja és nem vagyok Fidesz fan, vagy Fidesz hívő, mielőtt valaki rám aggatná e jelzők valamelyikét.
2012. aug. 29. 16:59
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja oké,ha a KSH mondta akkor elhisszük.
2012. aug. 29. 17:24
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban 400-500 ezer munkahely szűnt volna meg, akkor a BEJELENTETT munkanélküliek létszáma nem ~460 ezer fő lenne, hanem 800 ezer és 1 millió fő közötti

ugye tudod mért emeltem ki a hülyeséged?

nálunk a fél panel munkanélküli de nem regisztráltatják már magukat

minek? támogatást nem kapnak, munkahelyet nem közvetítenek

mert nincs

mégis mi a narancssárga napszemüvegedért regisztrálnának?

én 1 éve regisztrált munkanélküli vagyok már az elején sem kaptam semmilyen ellátást mert hiányzott 4 munkanap hozzá. azóta sem kapok semmit

egyetlen alkalommal ajánlott a munkaügyi központ állást amire azonnal jelentkeztem

amikor oda értem közölte velem a munkáltató hogy 2 HETE betelt az állás

volt értelme regisztrálnom?

2012. aug. 29. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!