Viktor szerint 70000 új munkahely létesült 1 év alatt. Ezek hol vannak?
A megszűnő munkahelyek mellett fontos kiemelni, amit annyian megtettek, hogy max közmunkásokról beszélhetünk.
Azt is fontos megemlíteni, hogy a statisztikában benne van az is, ha valaki egy órát van munkaviszonyban.
Kicsit árnyaltabb lenne a kép, ha napi négyórás munkaidőt 0,5 munkahelynek számítanánk.
Egyébként az is egy érdekes kérdés, hogy ez a rengeteg új munkahely milyen nyomot hagy a GDP alakulásában, mert elvileg nagyon fel kellene dobnia, de az az igazság, hogy az zuhan mint a gólyaf0s. Vagy csökken a munkahelyek száma, vagy a meglévő dolgozok egyre kevesebbet termelnek.
Talán Selmeczi Gabriellának van igaza: "lusták a magyarok!" ?!
Ha valóban 400-500 ezer munkahely szűnt volna meg, akkor a BEJELENTETT munkanélküliek létszáma nem ~460 ezer fő lenne, hanem 800 ezer és 1 millió fő közötti
ugye tudod mért emeltem ki a hülyeséged?
nálunk a fél panel munkanélküli de nem regisztráltatják már magukat
minek? támogatást nem kapnak, munkahelyet nem közvetítenek
mert nincs
mégis mi a narancssárga napszemüvegedért regisztrálnának?
én 1 éve regisztrált munkanélküli vagyok már az elején sem kaptam semmilyen ellátást mert hiányzott 4 munkanap hozzá. azóta sem kapok semmit
egyetlen alkalommal ajánlott a munkaügyi központ állást amire azonnal jelentkeztem
amikor oda értem közölte velem a munkáltató hogy 2 HETE betelt az állás
volt értelme regisztrálnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!