Viktor szerint 70000 új munkahely létesült 1 év alatt. Ezek hol vannak?
Figyelt kérdés
Mert naponta mondják be hogy több száz munkást foglalkoztató gyárak és cégek csuknak be. Ott például a Budafer, a Malév, stb...2012. aug. 28. 21:06
1/33 anonim válasza:
Ezek kivétel nélkül közmunkás munkahelyek. A való világban csökkent a munkahelyek száma. Ezzel is trükköznek, mint annyi minden mással, hogy a közmunkát valós munkaként adminisztrálják le, pedig a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz.
2/33 anonim válasza:
Valóban lettek új munkahelyek csak sajnos hiába nyílik 70.000 új munkahely ha közben 500.000 csukott be...
3/33 anonim válasza:
Most küldenek el a Nyíregyházi kórházból több mint 500 embert. Amit elrabolt a kormány ezeknek a szegény embereknek a bérén akarja megspórolni. Az igazgatók havi bére 1.400.000.- Ft és van vagy 12 igazgató.
4/33 anonim válasza:
Szerintem meg 1.000.000.000 munkahely létesült.
Hisz sok sok új munkaüzem van.
Magyarország sosem látott növekedést ért el az elmúlt időkben.
Európa csodál minket, istenit.
Mert napról napra virágzik államunk.
5/33 anonim válasza:
A versenyszférában 30 ezerrel kevesebben dolgoznak, mint tavaly. Ha most 70 ezerrel több munkahely van, az csak annyit jelent, hogy 100 ezerrel több ember dolgozik az államnak, az adófizetők pénzén. Ennyit a kormány sikerpropagandájáról.
6/33 anonim válasza:
Mindenki által imádott unióban kell keresni ... ott csinálják a 70000 munkahelyet a mi pénzünkből ...
7/33 anonim válasza:
Nem Viktor mondja hanem a statisztika!!!
8/33 anonim válasza:
Ez a kontár banda azt hiszi hogy mindenki olyan hülye ebben az országban mint Orbán meg Matolcsi és nem látunk át a zsiványságaikon. (persze lehet hogy sokan beveszik Orbán parsztvakítását)
9/33 A kérdező kommentje:
"Annak a statisztikának nem hiszek, amit nem én hamisítottam" Winston Churchill
Én tudom hogy Viktor imádja a saját vállát veregetni, de ez a nagy szám már nekem is megütötte a fülem. Gondoltam hogy egy belemagyarázás ez is. A közmunka az nem munkahely. Zéró termelékenység, és nemcsoda, azért 47000-es "fideszésért" bolond aki lelkét ki téve dolgozik. Ez megint csak olyasmi, amivel jól lehet dicsekedni.
2012. aug. 28. 21:44
10/33 anonim válasza:
A Magyar gazdaság teljesítménye egy év alatt 1.2% al romlott, a foglalkoztatottak száma nőtt, ezt egyértelműen a közmunkások okozzák, ennek van egy kis szépséghibája mégpedig az hogy a közmunkások csak viszik az adófizetők pénzét. a közmunka csak látszat megoldás ugyan úgy mint Orbán többi megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!