Hát ez az oldal nekem valamiért nem jön be. Bejelzett a vírus írtóm. Még a gépem is utálja Orbánt. : / Amugy vagy csak elszámolta magát mivel egy tajparaszt senki házi, és gondolom még matekból is megbukott. Vagy azt hiszi hogy nem lesz akkora a munkanélküliség. Mert lesz pénze az államnak több embert dolgoztatni.
2012. aug. 24. 23:04
2/20 anonim válasza:
Nem alapozza semmire, azt mondja ennyi kéne. De mivel ő van hatalmon, nem lesz.
2012. aug. 24. 23:04
3/20 anonim válasza:
Egy régi dakota közmondásra...
2012. aug. 24. 23:05
4/20 anonim válasza:
Orbán Viktor szerint a jelenlegi négymillió helyett öt-öt és fél millió magyar munkavállalóra és adófizetőre VAN SZÜKSÉG a következő egy-két évben ahhoz, hogy ne maradjon törékeny Magyarország gazdasága.
Ez alapján kérdésed hibás .. biztos elnézted
2012. aug. 24. 23:05
5/20 anonim válasza:
Orbán szeret nagyokat mondani, ha már a nagy tettek elmaradtak.
2012. aug. 24. 23:19
6/20 Sz1u válasza:
23:05
"Egy régi dakota közmondásra..."
Húúú, bazzz... megagigalájk! :) :) :)
2012. aug. 25. 00:03
7/20 anonim válasza:
nem csak azt mondta hogy ez lenne az ideális
ez lenne szuper?
én így hallottam
közmunka lesz egyébként
meg a cigányokat viszik majd füvet nyirni
ennyi
2012. aug. 25. 00:27
8/20 anonim válasza:
Ja 5,5 millióan fognak utcát seperni mert más munkát nem lesznek képesek találni
2012. aug. 25. 01:02
9/20 anonim válasza:
Hát igen, a globalizációval az a baj, hogy kiszorítják a félig fejlett államokat, a fejletleneket meg megölik. Magyarországon se kell munka, mert a külföldi cégek tulajdonképpen mindent biztosítanak. A munkanélküliséget egy erős gazdaságpolitika tudná megoldani a multik kiszorításával.
2012. aug. 25. 02:16
10/20 anonim válasza:
pedig mondtam a vikinek hogy óvatosan nyalja a bélyeget mert erős az új széria de sosem halgat rám
megint be lsd zve ment dolgozni
4 helyett 7 millió munkás lesz ha újra megválasztjátok
7 millió közmunkás mert ugye vikike alkotmányba foglalta hogy nyugdíjjárulékot kötelesek vagyunk fizetni de az állam nem köteles nyugdíjat fizetni
tehát a mostani nyugdíjasok is mennek utcát söpörni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!