Azért a következő bajnokunknak azért már normális Himnuszt fognak játszani, ugye?!
A vadliberális angolok folyamatosan gyalázzák a nemzeteket, megsértették észak-koreát, most Magyarországot.
Ilyen mocskos banda még nem rendezett olimpiát!!!
Nem olvastátok? Az Indexen rajta van, hogy egy ottani híres zenekar játszotta le az olimpia számára az összes himnuszt úgy, hogy 10-12 perc jutott egyre. Úgy hogy marhára felkészülhettek. Ja, és kreatívan változtatgattak, ahogy jónak látták. A magyar himnusszal nem először fordult elő, hogy túl mélabúsnak találták Nyugat-Európában vagy Amerikában, és felvidították. Most is ilyesmi történt, de ez egyszerűen egy primitív hamisítás.
A kérdésre a válasz sajnos nem. Ez az olimpiai protokollja, ebből nem hiszem, hogy engednek. Mondjuk azt se értem, hogy a magyar küldöttség miért nem tiltakozott hivatalosan? Talán félnek, hogy a versenyzőinken torolják meg? Én nem vagyok egy szőrszálhasogató, de ez a verzió nekem is sok volt. Egyszerűen hamis, és rossz ritmusban is játszották.
11.45!
Ez egy Olimpia! Nem pedig egy bár ahol muzsika szól, ha Dopemant megbüntették azért mert egy trágár szövegbe beletette akkor igen is jelenteni kell hiszen nemzeti jelképet alakítottak át egy ízléstelen muzsikára, ez pedig az én szememben nemzeti jelkép meggyalázást jelent!!!
Én is gondolkodtam rajta, hogy írok egy kérdést ezzel kapcsolatban.
Nagyot néztem mikor meghallottam az biztos, mintha valami igénytelen mulatószenét csináltak volna a himnuszból, ritka nagy pofátlanság volt mindenesetre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!