Melyik volt a legkeményebb diktatúra? Hitler, Sztálin,
Mao, Rákosi, Szálasi vagy Észak-Korea?
Sztálin is ölt embereket, de ő nem válogatta úgy, hogy ez most zsidó megöljük, ez most germán életben hagyjuk, hanem csak egyetemesen irtotta a rendszer ellenségeit, tehát Hitler rasszista volt, Sztálin viszont nem.
2012. aug. 9. 16:52
ma 15:18!
Jutalékot kapsz a jelentéseid után?
2012. aug. 9. 16:53
akkor sztálin nyilván jobb volt, mert nem volt rasszista... csak azért volt egy kedves ember, mert nem válogatott. köszönöm itt be is fejeztem. ( a rasszizmus nem ok nélkül indul)
2012. aug. 9. 16:54
Mellesleg Sztálin kiváló hadvezér és hazafi volt, Hitler mit tudott felmutatni? Egy ETA Hoffmann kaliberű "művészlélek", a fotelforradalmárkodáson kívül máshoz nem értett, a német győzelmeket a parancsnokainak köszönhették nem neki, ha rajta múlna még 1939-ben leverte volna az SS-t egy lengyel lovasroham.
2012. aug. 9. 16:55
oké értem én.. kiváló hazafi volt éppen ezért ölte a sajátját. oké leballagok alföldre, lelövök pár földművest akkor én is jó leszek? hadvezér? ezektől jó ember lesz az az állat? gondolom, ha akkor éltél volna nem jártatnád a vörös arcod:D
2012. aug. 9. 16:57
Sztálint most is milliók tisztelik Kínában, Oroszországban, USÁ-ban, Nagy-Britanniában és Franciaországban. Hitlert ki szereti? Pár elvetemült tizenéves neonáci, akik így élik ki saját sikertelenségüket.
2012. aug. 9. 16:58
Nagyon örülök, hogy Sztálin nem volt rasszista. Máris jobban érzem magam. Emellett az, hogy hány ember halt meg a "keze alatt", már nem is olyan lényegbevágó.
2012. aug. 9. 17:01
27 azért tisztelik, mert ott nem tudják mi az a diktatúra!
te is csak egy agy mosott kommunista vagy aki csak a nemlétező szépet látta. hitlert is tisztelik elegen ne aggódj. kívánom, hogy vágjanak börtönbe ezek után...
2012. aug. 9. 17:02
Sztálin generalisszimus, mint kiváló hadvezér...
Vicces figurák vannak azért itt.
2012. aug. 9. 18:36
Ez kemény, valaki mondana valami hírportált, lemaradtam valamiről. Hol tisztelik Sztálint? Észak koreán kívűl?(Kínában elismerik a tömeggyilkos bűneit) Nagy taktikus? Az oroszok taktikája az volt, hogy ha meghátrált az orosz katona, akkor a saját tisztje lőtte le. Volt elég ember.
Nem vagyok kommunista, de legfeljebb Lennint említem, hogy még ő is megakarta akadályozni Sztálin hatalomra kerülését.
Azon vitatkoztok, hogy Hitlert vagy Sztálint tisztelik jobban. Nagyon komoly agyi problémák vannak.
2012. aug. 10. 21:07
Kapcsolódó kérdések: