Miért utálják ezen az oldalon ennyien a Jobbikot?
Én nem tartozom a Jobbik fanok közé, egyszerű okból: a Jobbikkal legtöbbször egy oldalon szerepel a nyílt rasszizmus, az antiszemitizmus, Trianon és hasonlók.
Nekem már azzal is tele van a tököm, amikor Orbán Viktor mond valami ökörséget és a forint elkezd zuhanni, egy évben négyszer. Ebben az európai környezetben, ha pl '14-től a Jobbik kormánypárt lenne, akkor folytatódna a széllel szemben pisálás, és megint 330 fölé menne az euró?
A Fidesz is eléggé kihúzta a gyufát a szomszédainknál, nem kellene ezt folytatni szerintem ( na a jobbikból kinézem a folytatást ), beszólunk kettőt az EUnak, napirendre vesszük a halálbüntetést, tűzzel-vassal üldözzük a rétiniggereket ( nekem is szúrják a szemem ), és akkor lesz még az euró 400 felett is. Ezeket abszolút nem szeretném. És akkor még nem beszéltünk a gárdáról meg kitudja még miről.
"Támogatja a magyarokat, a dolgozó embereket"
ezt már hallottuk mástól is, no comment
"a magyar termékeket"
mindent Csányinak, vagy hogy? Majd termelünk narancsot? Eddig is támogatták a magyar terméket, a fél mezőgazdaság sikkaszt ezerrel..
"tiszteli az egyházat"
nem értem, olyan országban, ahol szabad a vallásgyakorlás, miért kell ezt kiemelni?
"kiáll a konzervatív/normális értékek mellett"
a normális az nagyon relatív, egy sajókazai mohikánnak is más a normális, nekem is és neked is
Csak annyit szeretnék, hogy a gazdaság élénküljön, a forint maradjon normális szinten, az államadósság csökkenjen és a korrupciót végre próbálják megszüntetni, olyan módon, ami sem az EUnál sem a szomszédainknál nem veri ki a biztosítékot. Mint írtam nem szimpatizálok velük ( nem is vagyok Jobbik ellenes), de egyelőre ezt nem nézem ki a Jobbikból.
Azért utálják nagyon sokan a Jobbikot, mert félnek tőle. A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet...
Arról van szó, hogy ha egy ilyen öntörvényű, radikális bagázs kerül hatalomra, ha azok kerülnek hatalomra, akik utcaköveket dobálnak és autókat gyújtogatnak, ha azok kerülnek hartalomra, akik a cigányok halálát kívánják, és arról írnak dalokat, hogy kiűznek minden nem magyart az országból, sok ártatlan embernek lesz félnivalója pusztán származása, vallása vagy nemi identitása miatt.
A diszkrimináció mindennapos lesz, a Jobbik egy tervezetében például nyomornegyedbe zárná a cigányokat, este 10 utáni kijárási tilalom mellett. A Jobbik nyilas és náci művészeket éltet, és olyan kormányzót, aki hozzájárult több százezer magyar deportálásához és kivégzéséhez.
Sok értelmiségi a Jobbik hatalomra kerülésében a náci Németország újjászületését vízionálja a számos rasszista megnyilvánulás, a félkatonai szervezetek és a radikális természetük miatt.
Euroszkeptikusok, homofóbok, a Jobbik saját szavazótáborát a folyamatos gyűlöletkeltéssel tartja egyben. A gyűlöletet pedig le kell vezetni valakin...
Ezért félnek sokan a Jobbik hatalomra kerülésétől, és innen ered az utálatuk is iránta.
"Nem hinném,hogy hangemberek. Már rengeteg javaslatot benyújtottak ( a legfrissebb a halálbüntetés visszaállítása), de mivel most a Fidesz van kormányon jó hogy a Jobbik javaslatai nem fognak érvényesülni."
Látod ez a baj, mert ez is csak médiahajhászat a Bándy gyilkosság politikai "meglovaglása". Mert jelenleg az Európai Unió tagállamaiban nem elfogadott a halálbüntetés. Ebben az esetben viszont két lehetőség van:
- a Jobbik egy értelmetlen javaslatot nyújtott be amellyel a médiában próbál tetszelegni, ahelyett hogy értelmes megvalósítható dolgokkal foglalkozna
- a Jobbik teljesen h*ülye és azt hiszi hogy ez tényleg működni fog
döntsd el te hogy melyik a helyes válasz.
*Mellesleg nyugodtan pontozzatok le, ilyen a média által agy-mosott emberek véleménye nem érdekel.
"A második legjobban támogatott párt" - azért ne túlozzunk.
Csak a Fidesz által pénzelt Nézőpont Intézet szerint volt egy rövid ideig második helyen, minden más közvélemény-kutató cég szerint szavazók százezreivel elmaradnak az MSZP mögött.
"A zsidókkal sem az a bajuk,hogy zsidók,hanem hogy kizsákmányolnak más országokat, felvásárolnak termőföldeket,ingatlanokat,cégeket... stb. Elég megnézni mennyi zsidó márka/cég van. Rengeteg."
Mert nyilván a nem zsidó tulajdonban levő profitorientált befektetési cégek nem hasonló üzletpolitikát folytatnak ugye? Akkor csak zsidózunk már megint...
1. A cigányok nyomornegyedbe zárása és kijárási tilalom nem nekünk lenne rossz, hanem nekik. Nincs jogod ilyen brutálisan korlátozni egy ártatlan (tehát jogilag bűn nélküli) embert. Kérdezd csak meg a papodat/rabbidat/lelkészedet :)
2. Értem én, hogy keresztény vagy, de mit értesz az alatt, hogy "a keresztény egyház"? A zsidó vallás is keresztény, mint ahogy a katolikus és az ortodox is. Mondok még párat: teljes evangélista, egyesült metodista, evangélikus, presbiteriánus, stb. Összekeverted a fogalmakat.
3. Tényleg az a bajod, hogy megveszik a földet, cégeket? Az ár szinonimája az, hogy ellenérték. Tehát annyit fizetnek érte, amennyit ér. Ha te birtoklod a földet, vagy van egy céged, senki sem kötelez rá, hogy eladd nekik, vagy bárki másnak. Ez nem átverés - az árát fizetik ki vásárláskor, nem az ár felét, tizedét, negyedét. Nem inkább az a hibás, aki lusta megművelni a földet magyar emberként, és inkább eladja a zsidóknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!