Miért nézitek rosszul a dolgokat?
Nos, rövid kérdés. A legtöbb magyar aszerint szavaz, hogy a párt jobb, vagy baloldali. Mert ő maga is az egyik oldal "észjárásával" ért egyet.
De miért nem azt nézitek, hogy a párt mit akart elérni az országgal, és hogy hogyan viselkednek?
Mert igen, bárki lehet egyszer jobb, egyszer bal oldali, ha egyik választásnál az egyik a másiknál a másik "érvényesül" jobban.
Szóval mért a bal vagy jobb oldal fele huztok ahelyett, hogy átgondolnátok a pártokat?
Tisztelet a kivételnek, de sokan voltak, akik nem fogadták el, amit most olvastam, hogy egyesek a Jobbikot és a nemtudom melyik másik oldali pártot támogatják.
Simán lehet 2 állást is foglalni, majd ezek közül gondolkozni, úgy hogy egyik jobb másik baloldali.
Jó. Értem. És a 4 nagypárton kívül szerinted lesz-e a többség olyan, hgoy egy kisebbre szavaz?
Tuti ezek közül kerül valaki élre. Én se teljesen szimpatizálok a jobbikal (az eu-val még dolgunk van), de innen csak ő az egyetlen "esélyes" nem %-ra értettem.
Én nem kérem tőle hogy zárja ki a "romákat" "zsidókat", de azt becsülöm benne, hogy a "magyar" népet helyezi előtérbe.
Az túlzás amit tesz, de jelenleg valjuk be, a romák vannak "elöl". Ezt vissza kell adniuk nekünk "magyaroknak".
elvétve "MAGYAR - ország" nem "ROMA -ország" vagyis ne mi magyarok érezzük már magunkat kisebbségben.
Én azért így szavazok mert elveim vannak és bizonyos értékekhez tartom magam.Ha én félem az Istent és szeretem a hazát akkor nyilván nem fogok istentelen és kozmopolita baloldali pártokra szavazni.Számomra a jobboldali elvek az irányadók.A becsület és a hűség mindennél előbbre való,ezért nem igazán érdekel,hogy a balosok mit akarnak "elérni az országgal".
Ezek nekem fontosabbak mint az,hogy mennyi lesz a nyugdíj meg ilyenek.
Ha még arra is képesek voltak,hogy a gyílkosok szellemi utódjaira,az mszmp-ből lett mszp-re szavaztak (egymás után kétszer!!!!),azok után még mit vársz?Komcsi rezsinek nem voltam barátja,de (utólag látva) jól tették,hogy csak egy-re szavazhattak! ezek nem érdemlik a szav.jogot.
Vajon akkor is így szavaztak volna ha az ő fiát akasztják fel mert az egész országnak jót akart,hisz a főcél az volt,hogy kiűzzék a batolakodót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!