Miért nézitek rosszul a dolgokat?
Nos, rövid kérdés. A legtöbb magyar aszerint szavaz, hogy a párt jobb, vagy baloldali. Mert ő maga is az egyik oldal "észjárásával" ért egyet.
De miért nem azt nézitek, hogy a párt mit akart elérni az országgal, és hogy hogyan viselkednek?
Mert igen, bárki lehet egyszer jobb, egyszer bal oldali, ha egyik választásnál az egyik a másiknál a másik "érvényesül" jobban.
Szóval mért a bal vagy jobb oldal fele huztok ahelyett, hogy átgondolnátok a pártokat?
Tisztelet a kivételnek, de sokan voltak, akik nem fogadták el, amit most olvastam, hogy egyesek a Jobbikot és a nemtudom melyik másik oldali pártot támogatják.
Simán lehet 2 állást is foglalni, majd ezek közül gondolkozni, úgy hogy egyik jobb másik baloldali.
18 éves vagyok, nemrég kezdtem belemászni a politikába. Első dolgom az volt, hogy bementem minden (a lakhelyemen) megtalálható párt irodájába és beszélgettem velük.
Most kezdem elnyerni politikai identitásomat és tisztában akarok lenni a dolgokkal. Nekem ez volt az első, hogy meg kérdezzem, mik a terveitek az országgal?
Itt van előttünk sok-sok párt és tényleg ez a baj, hogy az emberek olyan szinten nem képesek kinyílni, még végig hallgatni se más véleményét, hogy az valami hihetetlen.
"De miért nem azt nézitek, hogy a párt mit akart elérni az országgal, és hogy hogyan viselkednek?"
Mert hazudnak, és képmutatóan viselkednek.
De ez akkor is hülyeség! Mi ez a bal és jobb állásfoglalás?
Akkor ennyi erővel: Bal oldali leszek, mert balkezes vagyok!
Úgy kéne nézni rájuk, hogy mind egyforma "oldalon" vannak.
De elkell menni szavazni, csak józan ésszel kell látni a dolgokat.
Aki bal aki jobb, be kell ismerni, hogy most a jobbik helye jön... Ideje tenni is azért, hogy "otthon" érezzük magunkat!
Ha Fidesz-t, MSZP-t választunk, csak "szóban nagy a szájuk", valódi alapjuk nincs! LMP-ről meg nem mondok semmit! Inkább!
Így egyedül csak a jobbik maradt! Ne adjuk vissza az MSZP és Fidesz kezébe az országot. Aki jobb aki baloldali, az is probálja most ezt elfelejteni, mert közös érdek, nem az enyém, nem a tied, hanem az egész országé.
Ha a jobbiknak "se sikerül" bár ne adja isten, legalább kipróbáltuk őket is! De inkább egy "lehetséges új jövő" mint egy biztos bukás a "Fidesz és MSZP" jóvoltából.
Nem azért nem szavazunk a Jobbikra, mert jobboldali, hanem mert nem értünk velük egyet.
Nem vagyok abban se biztos, hogy otthon érezném magam egy olyan országban, ahol a Jobbik van hatalmon, és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. Inkább nem akarom kipróbálni, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!