Az lenne hogy én nemzeti öntudatunak tartom magam elviekben de sajnos a tapasztalatom az hogy a gyakorlatban liberális dolgokat cselekszek. Ti hogy vagytok evvel?
Én pl maximálisan a magyar cégeket segíteném és azt szeretném ha minél többen lennénk de nem gondolom hogy ezért az összes kölföldi cégek ki kéne rugni vagy hogy minden nyugati országgal rosszban kéne lenni. Sőt, én az EU-n belül tudom csak elképzelni az életet!
valamint számomra pont az a liberális értékrend a mérvadó amiben a törvény előtt mindenki egyenlő és a kis ember nyerhet egy nagy cég ellen mert nem a drága ügyvéd számít!
Valaminta cégek is egyenlő esélyekkel versenyeznek és nem az nyer akinek jobb politikai netán hatósági,rendőrségi kapcsolatai vannak hogy kicsinálja a konkurensét! Valamint a túl erős cégeket leszabályozzák hogy ne nyomhassa el a kisebbet!
és valóban, a liberalizmus nem azt jelenti hogy nem tiltakozhatsz az ellen ha pl egy homoszexuális tangában lejti az utcán! Azt pl én is utálom és nem engedném! Én spec lehet hogy bevinném 24 órára és adnék egy pénzbüntetést a közerkölcs megsértéséért! De ez nem jelenti azt hogy magukat a homokosokat elítélem! Szerintem maguk között úgy élik az életüket ahogy akarják! Az utcán viszont a köz erkölcsi értékrendje érvényesüljön...
Azt már nem is említem hogy komolyan támogatnám a magyar cégek növekedését és exportképessé válását...
És persze hosszú a sor...
Mit nevezel "nemzeti öntudatúnak", és mit "liberális dolgoknak"?
Azt gondolod, hogy egy meleg ember nem szeretheti a hazáját?! Ez csak Jobbik duma!
Mint ahogy az is csak a Fidesz-KDNP-Jobbik kántálás, hogy ők a "nemzeti öntudatúak, a baloldaliak, liberálisok, és az LMP-sek deviánsok, hazaárulók, legalábbis hülye, megtévesztett haszontalanok, akik nem képesek gondolkodni, nincs élettapasztalatuk, vagy már begyöpösödött vének.
Szóval először tisztázni kellene a fogalmak jelentését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!