Milyen tervei vannak a Jobbiknak, ami a fiatalok életét gyakorlatban érinti?
Ilyesmire gondolok, hogy sorkötelezettség visszaállítása, kötelező hittanoktatás, szent korona tanra való felesketés stb.
Érveket írjatok, ne fröcsögést.
Sorkötelezettség: Nekem rémlik, hogy vissza akarják állítani, és a psz-t is.
Kötelező hit vagy erkölcstan, szigorúan a keresztény értékrend alapján, aki buddhista, az nem tudom mit csinál majd.
Felesketésről, stb nem tudok, hál istennek nem vagyunk még szlovákia.
Személyes kedvencem a programból a "történelmileg hiteles filmek készítése". Most ha én írnék egy filmet a valódi mátyásról, aki szétadóztatta a népet, mégis folyton államháztartási hiánya volt, érdekelne, hogy leforgatnák e.
a hittan mellé tedd, hogy VAGY erkölcs, nem akarnak kötelező vallást.
a fiatalokat támogatják elsősorban, pl családi adózás. el akarják érni, hogy vállaljanak gyereket pl.
Szerintem ha elolvasod a programjukat az a legcélravezetőbb :) De hogy néhányat leírjak a teljesség igénye nélkül:
-Kötelező hit VAGY erkölcstan oktatás. Itt a szülő választhat, hogy melyikre járatná inkább a gyermekét. Az első inkább a vallásos, a második inkább a természet szemszögéből mutatná be, hogy mért alakult ki egyáltalán az erkölcs, mi a szerepe stb. Legalább is én így tudom.
-Tanulószoba alsóban, hogy az általános iskolás gyermek ne menjen rögtön suli után "bandázni", mert még nincsenek otthon a szülei
- Szent korona tanra való felesketés, és előtte átfogó történelem és nyelvoktatás, mert sajnos még mindig a Kádár-rendszerből való hamis tények is benne vannak a tananyagban.
-Ha sorkatonaság, akkor sem a régi fajta, aminek értelme nem volt, de erről biztosat nem tudok.
-Felsőoktatásban kedvezményeket adni azoknak, akik a hiányszakmákat kívánják betölteni, csökkenteni, a diplomás munkanélküliek és a használhatatlan diplomák arányát
Egyenlőre ennyi jutott eszembe :)
Nem lesz RTL KLUB, TV2, bezárnak a plázák, viszont kitüntetést kap aki megver egy cigányt, zsidót, vagy ránézésre nem igazi magukfajta magyar embert. Csak az vehet lakást, aki fejből tudja a lakásmaffia névsorát visszafele, és a statikai számításokat 2-es számrendszerben. A megváltó innen kezdve nem jézus, hanem Morvai, Vona, Budaházi szenthármas. Véleményszabadság lesz, még ha lámpavason is végzed.
Kötelező lesz a "szebb jövőt" köszöntés karlendítéssel.
Asszem érdemes rájuk szavazni.
87
Feltétel nélküli hűséget senki és semmi sem érdemel, maximum az ember édesanyja egy bizonyos szintig. És az akkor is egy ékszer. Nehogy már egy ilyen szakrális baromság irányítson minket a 21. században.
sorkötelezettséget támogatom
de kérdező miért nem nézel bele a programjukba?
Na ne ba**dmeg, ez valahogy kimaradt, fel akarják esketni a fiatalokat egy ékszerre? Finoman jelezném, hogy most minden hatalom a népé, az ő rendszerükben pedig egy ékszeré. Ez alapján szavazzon mindenki.
a szent korona nem csak egy égszer hanem a Magyar keresztény kultúra jelképe
de a liberális fajtádnak lehet mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!