Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen tervei vannak a Jobbikn...

Milyen tervei vannak a Jobbiknak, ami a fiatalok életét gyakorlatban érinti?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok, hogy sorkötelezettség visszaállítása, kötelező hittanoktatás, szent korona tanra való felesketés stb.

Érveket írjatok, ne fröcsögést.

2010. márc. 23. 12:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Sorkötelezettség: Nekem rémlik, hogy vissza akarják állítani, és a psz-t is.

Kötelező hit vagy erkölcstan, szigorúan a keresztény értékrend alapján, aki buddhista, az nem tudom mit csinál majd.

Felesketésről, stb nem tudok, hál istennek nem vagyunk még szlovákia.

Személyes kedvencem a programból a "történelmileg hiteles filmek készítése". Most ha én írnék egy filmet a valódi mátyásról, aki szétadóztatta a népet, mégis folyton államháztartási hiánya volt, érdekelne, hogy leforgatnák e.

2010. márc. 23. 12:32
 2/20 anonim ***** válasza:

a hittan mellé tedd, hogy VAGY erkölcs, nem akarnak kötelező vallást.

a fiatalokat támogatják elsősorban, pl családi adózás. el akarják érni, hogy vállaljanak gyereket pl.

2010. márc. 23. 12:32
 3/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elolvasod a programjukat az a legcélravezetőbb :) De hogy néhányat leírjak a teljesség igénye nélkül:

-Kötelező hit VAGY erkölcstan oktatás. Itt a szülő választhat, hogy melyikre járatná inkább a gyermekét. Az első inkább a vallásos, a második inkább a természet szemszögéből mutatná be, hogy mért alakult ki egyáltalán az erkölcs, mi a szerepe stb. Legalább is én így tudom.

-Tanulószoba alsóban, hogy az általános iskolás gyermek ne menjen rögtön suli után "bandázni", mert még nincsenek otthon a szülei

- Szent korona tanra való felesketés, és előtte átfogó történelem és nyelvoktatás, mert sajnos még mindig a Kádár-rendszerből való hamis tények is benne vannak a tananyagban.

-Ha sorkatonaság, akkor sem a régi fajta, aminek értelme nem volt, de erről biztosat nem tudok.

-Felsőoktatásban kedvezményeket adni azoknak, akik a hiányszakmákat kívánják betölteni, csökkenteni, a diplomás munkanélküliek és a használhatatlan diplomák arányát

Egyenlőre ennyi jutott eszembe :)

2010. márc. 23. 12:33
 4/20 anonim ***** válasza:
6%
Na ne ba**dmeg, ez valahogy kimaradt, fel akarják esketni a fiatalokat egy ékszerre? Finoman jelezném, hogy most minden hatalom a népé, az ő rendszerükben pedig egy ékszeré. Ez alapján szavazzon mindenki.
2010. márc. 23. 12:34
 5/20 jamesbond ***** válasza:
5%

Nem lesz RTL KLUB, TV2, bezárnak a plázák, viszont kitüntetést kap aki megver egy cigányt, zsidót, vagy ránézésre nem igazi magukfajta magyar embert. Csak az vehet lakást, aki fejből tudja a lakásmaffia névsorát visszafele, és a statikai számításokat 2-es számrendszerben. A megváltó innen kezdve nem jézus, hanem Morvai, Vona, Budaházi szenthármas. Véleményszabadság lesz, még ha lámpavason is végzed.

Kötelező lesz a "szebb jövőt" köszöntés karlendítéssel.

Asszem érdemes rájuk szavazni.

2010. márc. 23. 12:36
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
A szent koronában nem az ékszert kell látni, hanem a történelmét, és az eszméjét. Arra felesküdni, hogy szolgálom, és hű maradok hazámhoz szerintem nem egy elvetendő dolog. Ne csak magyar állampolgároknak kéne lennünk, hanem magyar embereknek.
2010. márc. 23. 12:36
 7/20 anonim ***** válasza:
5%

87

Feltétel nélküli hűséget senki és semmi sem érdemel, maximum az ember édesanyja egy bizonyos szintig. És az akkor is egy ékszer. Nehogy már egy ilyen szakrális baromság irányítson minket a 21. században.

2010. márc. 23. 12:40
 8/20 anonim ***** válasza:
34%os csak kötekedsz, csak ezért jársz a fórumra, semmi többért. ettől orgazmusod van? szar, hogy ennyi jutott neked az életben.
2010. márc. 23. 12:42
 9/20 anonim ***** válasza:

sorkötelezettséget támogatom

de kérdező miért nem nézel bele a programjukba?

2010. márc. 23. 12:42
 10/20 anonim ***** válasza:

Na ne ba**dmeg, ez valahogy kimaradt, fel akarják esketni a fiatalokat egy ékszerre? Finoman jelezném, hogy most minden hatalom a népé, az ő rendszerükben pedig egy ékszeré. Ez alapján szavazzon mindenki.

a szent korona nem csak egy égszer hanem a Magyar keresztény kultúra jelképe

de a liberális fajtádnak lehet mondani

2010. márc. 23. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!