Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen tervei vannak a Jobbikn...

Milyen tervei vannak a Jobbiknak, ami a fiatalok életét gyakorlatban érinti?

Figyelt kérdés

Ilyesmire gondolok, hogy sorkötelezettség visszaállítása, kötelező hittanoktatás, szent korona tanra való felesketés stb.

Érveket írjatok, ne fröcsögést.

2010. márc. 23. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
3%

73

Nem, én egyszerűen nem bírom nézni, hogy valaki úgy keresztény, hogy közben turulhívő, összefogásról papol, közben felosztja az országot magunk és magukfajtákra, és még sorolhatnám. De megnyugtatlak: ha valaha lesz ennek az országnak egy 5 százalék fölötti kommunista pártja, ők is megkapják a magukét:)

ui: nem lehetne má' békénhagyni, jézusom, mint egy pitbull.

2010. márc. 23. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
44%
nem, nem lehet hagyni, mert idegesítesz ahogy másokat is, a fél fórum rühell téged, valszeg pont ezért mert felszínes válaszokat adsz, csak kötekedsz, gúnyolódsz, semmi hasznosat nem mondasz, semmi másért nem jársz ide, és ez a közösség egy jó részét zavarja.
2010. márc. 23. 12:46
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem a jobbikkérdés.hu, jelezném. Csinálj egy olyat, oda biztos nem megyek. Nem vagyok jobbikos ugyanis, hogy zaklassam a másikat :)
2010. márc. 23. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

furcsa, de az egyik kérdésem nem jobbikkal kapcsolatos volt, de elhangzott a cigány szó és te kapásból habzó szájjal elkezdtél hörögni.

igen te ezért jársz ide, hogy kötekedj. ezt bárki megmondja.

2010. márc. 23. 12:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem a jobbikkérdés.hu, jelezném. Csinálj egy olyat, oda biztos nem megyek. Nem vagyok jobbikos ugyanis, hogy zaklassam a másikat :)"

te így is mindenkit zaklatsz

ugye az életbe is ezt csinálod

pl szomszédok vagy gyerekek?

2010. márc. 23. 13:01
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

69

Én megyek következtetesen a másik után, és írok neki marhaságokat,vagy 73? Tudom, nehéz feldolgozni, hogy van ellenvélemény, de menni fog:)

2010. márc. 23. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
marhaságok? a marhaság az, hogy elmenekülsz a kérdések elől, de utána máshol ugyanúgy osztod az észt, igenis tudja meg mindenki, hogy mennyire gerinctelen vagy.
2010. márc. 23. 13:07
 18/20 anonim ***** válasza:

"te így is mindenkit zaklatsz

ugye az életbe is ezt csinálod

pl szomszédok vagy gyerekek?"

hagyjad ő szabad elvű neki lehet mindent

erkölcs 0 :)

2010. márc. 23. 13:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

kötelező hittan VAGY!!!!!!!!!! erkölcsoktatás... az én gyermekem is ezutóbbira fog járni, mivel ateista család leszünk... nem lesznek felesketve semmire, a sorkötelezettséget lehet visszaállítják, de nem az lesz a legnagyobb gondjuk, és mellesleg nem is fog ártani a mai szemtelen kölyköknek némi fegyelmet tanulni... ha jön egy háború, oda elvileg mindenkit behívnak, nem csak azokat, akik voltak sorkatonák... ők előnnyel indulnak, mert legalább nem csak a tvben láttak fegyvert meg egyenruhát, nagyobb lesz az esélyük a túlélésre egy esetleges háborúban

az iskolákban minőségi oktatást fognak kapni és igenis tiszteletre, becsületre, illemre lesznek nevelve, és nem lehet majd megrudgosni a tanárt, ha valami nem tetszik... persze a tanárok is jobban meg lesznek válogatva és az ő munkájuk is külön felügyelve lesz...amelyik nem oktat és nevel úgy, ahogy azt elvárható lenne,az nem számíthat semmi jóra, a felsőoktatásban ki lesz lőve ez az idióta bolognai rendszer (amivel én is szenvedek már 3 éve, de a csúcsszuper oklevelemmel még wc pucolónak se fognak felvenni... mehetek tovább mesterképzésre, ahová meg a diákok egyharmadát veszik fel....és a többi kétharmad meg mi a frászt csináljon?).... szóval a normális, jól bevált 4 és 5 éves egyetemi rendszer vissza lesz állítva, aminek én nagyon örülök, csak kár, h én már lecsúsztam róla és az mszp borzasztóan elmés marhasága miatt kell szívnom...

mellesleg a programban külön van szedve az oktatáspolitika nagyon szépen pontokba szedve, olvasd el, mert én fejből nem tudok mindent leírni :)

2010. márc. 23. 14:11
 20/20 anonim ***** válasza:
semmyilen és jó is hogy csöndben maradnak mert a fidesz az kormányozza magyarországot
2010. máj. 6. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!