Miért van még mindig fix 1 millió szavazója a Fidesznek?
Ennek az 1 millió embernek hogy tudott jót tenni a Fidesz? Mit támogatnak, az egykulcsos adókat? Akkor 1 millió nagyon gazdag ember él MO-n! Vagy azt, hogy csökkentsék az államilag támogatott férőhelyeket az egyetemeken? Vagy az, hogy nő az euró ára? Vagy az, hogy rossz a közhangulat, és mindenki egy csődbe futott országban érzi magát?
Mikor ébred már végre fel a törzsfideszes szavazótábor?
Mikor ébred már fel még több millió magyar, hogy igenis, EL KELL MENNI SZAVAZNI!!! Mert minden egyes otthonmaradás +1 szavazat a narancsos pártnak!!
Értem én, h nincs alternatíva, de valakire szavazni KELL!!
A válaszod első felében igazad van, tényleg, akkor ok, én nem értettem meg a válaszadó válaszát.
A válaszod második részében azt írod, hogy nem volt demokrácia, és többpártrendszer a Horthy-korban. Egyrészt, ha egy fideszes így gondolja, akkor a Fidesz miért állít Horthy-ról szobrot? Ha egyszer nem volt demokratikus a korszaka. Másrészt olyasmit akartak itt, mint Angliában: alkotmányos monarchiát......hááááát......nem tartott sokáig.
Az utolsó mondatod pedig igenis hülyeség, mert az átlagmagyar nem élt rosszul, miért ment volna ki? Oké, egy-két értelmiségi...de ez a szám közelít a 0-hoz.
"Gyurcsány lemondott, beismerte a hibáját"
Lemondott. Igen. 3,5 évvel a kiszivárgott beszéde után! Nem ismert be semmit, mert ha az a felvétel nem kerül elő, akkor a mai napig nem tudjuk meg, hogy milyen ember is valójában.
"A válaszod második részében azt írod, hogy nem volt demokrácia, és többpártrendszer a Horthy-korban."
- Nem ezt mondtam. A dualizmus koráról írtam, olvasd el figyelmesebben.
"Az utolsó mondatod pedig igenis hülyeség, mert az átlagmagyar nem élt rosszul, miért ment volna ki?"
A kommunizmus 7 csodája:
- Mindenkinek volt munkája.
- Bár mindenkinek volt munkája, senki sem csinált semmit.
- Bár senki sem csinált semmit, a terv mégis 100% felett teljesült.
- Bár a terv 100% felett teljesült, mégse lehetett semmit kapni.
- Bár semmit nem lehetett kapni, mégis megvolt mindenkinek mindene.
- Bár mindenkinek megvolt mindene, mégis mindenki lopott.
- Bár mindenki lopott, mégse hiányzott soha semmi.
:)
A kádári gulyáskommunizmus jóléte akkor sem volt összehasonlítható az osztrák színvonalhoz.
"Oké, egy-két értelmiségi...de ez a szám közelít a 0-hoz."
- Ez sajnos történelmileg nem igaz.
---------
Kedves 18:14-es válaszoló!
"A gazdagok itt gazdagodtak meg ebben az Országban ha jóvolt meg gazdagodni most legyenjó a bajban segíteni is! Vagy én látom ezt rosszúl???"
- Így van. Ezért vetették ki a 98%-os bankadót.
Aham... nyilván ezért tiltakozik ellene a bankszövetség annyira, és próbál minden megtenni a megszűnéséért.
Ha te azt hiszed, hogy a bank a nyereségének 98%-ának kiesését tudja pótolni ilyen-olyan módon, te vagy a naiv. Legfeljebb kicsit ellensúlyozni tudja, de megúszni nem.
Mint ahogy bírósági eljárás indult amiatt is, mikor összebeszélve megemelték a forinthitelek kamatát, nehogy elbukjanak egy fillért is a végtörlesztésekkel. Az se jött össze.
És akkor még a sorra megbüntetett bankhálózatokat a nem megfelelő tájékoztatásért meg sem említettem.
Ezt írod "Aham... nyilván ezért tiltakozik ellene a bankszövetség annyira, és próbál minden megtenni a megszűnéséért."
Nem a bankadó miatt tiltakoznak a bankok hanem azért mert Orbán sunyi módon nem tartja be a megállapodásokat.
Ezt írod "Ha te azt hiszed, hogy a bank a nyereségének 98%-ának kiesését tudja pótolni ilyen-olyan módon, te vagy a naiv. Legfeljebb kicsit ellensúlyozni tudja, de megúszni nem."
Gondolod hogy ez a nagymértékű adóztatás jót tesz a gazdaságfinanszírozásnak??? Nem a költségvetési jukakat tömködik velük?? Dehogynem!Mint ahogy bírósági eljárás indult amiatt is, mikor összebeszélve megemelték a forinthitelek kamatát, nehogy elbukjanak egy fillért is a végtörlesztésekkel. Az se jött össze.
Ezt írod "Mint ahogy bírósági eljárás indult amiatt is, mikor összebeszélve megemelték a forinthitelek kamatát, nehogy elbukjanak egy fillért is a végtörlesztésekkel. Az se jött össze."
Ezt honnan vetted? ilyen bírósági ítélet nem született.
"Aham... nyilván ezért tiltakozik ellene a bankszövetség annyira, és próbál minden megtenni a megszűnéséért.
-> Nem a bankadó miatt tiltakoznak a bankok hanem azért mert Orbán sunyi módon nem tartja be a megállapodásokat."
- Tévedés. Nagyon erőltették, hogy ne vezessék be a bankadót, majd utána hogy szüntessék meg.
"Ha te azt hiszed, hogy a bank a nyereségének 98%-ának kiesését tudja pótolni ilyen-olyan módon, te vagy a naiv. Legfeljebb kicsit ellensúlyozni tudja, de megúszni nem.
-> Gondolod hogy ez a nagymértékű adóztatás jót tesz a gazdaságfinanszírozásnak???"
- Nem a bank a gazdaság motorja, hanem az ipar. A bank saját zsebére dolgozik, és elég pénzt uzsorázkodtak össze ahhoz, hogy ne kelljen őket félteni.
"Mint ahogy bírósági eljárás indult amiatt is, mikor összebeszélve megemelték a forinthitelek kamatát, nehogy elbukjanak egy fillért is a végtörlesztésekkel. Az se jött össze.
-> Ezt honnan vetted? ilyen bírósági ítélet nem született."
- Tájékozódj!
Büntetés az összebeszélt forinthitel-kamatok emelése miatt:
Büntetés a végtörlesztések körüli sumákolások, gáncsolások miatt:
És egy bónusz, büntetés a multiknak:
Néha fáj Patria hülyesége...
"A jobboldaliaknak még a 8 éves MSZP regnálás alatt sem jutott eszükbe kivonulgatni, nem hagyták itt ezt az országot, "
Ez pont hogy ellenkezőleg igaz!
Jobb és baloldali közvélemény kutatások is azt hozták ki hogy az orvosok után a Jobbikosok között a legnagyobb az elvándorlási hajlandóság!(vagy 30-35%)
Most szívesen linkelnék be kutatásokat de úgyis azt írnád mint szoktad hogy az egész csak gonosz propaganda és senkinek nincs igaza csak te vagy sárga villamos... :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!