Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz a magyar baloldallal,2...

Polarbeer kérdése:

Mi lesz a magyar baloldallal,2014-ig?

Figyelt kérdés

Én baloldali, liberális gondolkodású ember vagyok, de a jelenlegi helyzetben nem tudom, kire szavazzak:

Jobbik? Kizárt, nácira nem szavazok!!

Fidesz? Ugyan már, ezek nem értenek semmihez!!

MSZP? 8 évük volt zsinórban, ha tudtak volna, már meglépték volna a nyertes lépést

LMP? nekem jelenleg ők a legszimpatikusabbak, de pici párt.

Egyéb pártok? KIK????

Megerősödhetne végre a liberális erő Magyarországon, és észre lehetne venni, hogy Nyugat-Európát, és a fejlett országokat liberális erők, és (mondjuk ki) zsidók irányítanak. Ez jelenleg MO-n nem népszerű...

Mikor fog már a magyar baloldal, vagy a liberális politika kihozni magából egy karakán személyt????

2012. jún. 28. 21:33
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
53%
21:23! Ezt írod "Ez a baloldali gondolkodás alapja, elveszi a pénzt a dolgozótól, és odaadja a nemdolgozónak, ezért parazita." Hát kedves barátom ez a kapitalizmus alaptétele. :-) jól írtam neked hogy csúnyán félrevezetett téged az aki elmagyarázta neked a baloldaliságot. patriával együtt böngészgessétek a szakirodalmat ezt tudom ajánlani mindkettőtöknek, mert ilyen tudással csak lejáratjátok a jobboldalt.
2012. júl. 4. 21:59
 52/52 anonim ***** válasza:

19:28!Ezt írod "Az, amit az MSZP-SZDSZ csinált, hogy ész nélkül osztani a nyugdíjakat, az ingyenes utazásokat, a segélyeket a "megélhetési bűnözőknek", és a tisztességes, dolgozó ember 3 másikat tartson el, na az nem működőképes gazdasági rendszer"

Abban a hitben ringatod magad hogy most Orbán nem ezt csinálja? A tisztességes dolgozó embernek saját magán kívül most is másik hármat kell eltartani csak most már nem csak a csórókat hanem plusz még a gazdagokat is miközben egyre több adót fizettet meg velük Orbán mert két év alatt semmi mást nem csinált csak elherdálta az Ország tartalékait mindenféle un ortodox idiotizmusra, és adót adóra halmoz még a Bajnai által átadott szintet sem tudják tartani csak azon az áron hogy agyon adóztatja az embereket, erre vagytok olyan büszkék? én a helyetekben hallgatnék.

2012. júl. 4. 22:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!