Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz a magyar baloldallal,2...

Polarbeer kérdése:

Mi lesz a magyar baloldallal,2014-ig?

Figyelt kérdés

Én baloldali, liberális gondolkodású ember vagyok, de a jelenlegi helyzetben nem tudom, kire szavazzak:

Jobbik? Kizárt, nácira nem szavazok!!

Fidesz? Ugyan már, ezek nem értenek semmihez!!

MSZP? 8 évük volt zsinórban, ha tudtak volna, már meglépték volna a nyertes lépést

LMP? nekem jelenleg ők a legszimpatikusabbak, de pici párt.

Egyéb pártok? KIK????

Megerősödhetne végre a liberális erő Magyarországon, és észre lehetne venni, hogy Nyugat-Európát, és a fejlett országokat liberális erők, és (mondjuk ki) zsidók irányítanak. Ez jelenleg MO-n nem népszerű...

Mikor fog már a magyar baloldal, vagy a liberális politika kihozni magából egy karakán személyt????

2012. jún. 28. 21:33
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
90%

27: "01:13: Sok marhaságot írtál. Például: "Csanád botránya" Ezzel meg mi lehet a baja egy magadfajta "nemnácinak"? "

Pontosan erre céloztam, hogy jobbikosok csináltak ebből botrányt, és a másik jobbikos képviselő is önállóan teszteltette magát genetikailag, hogy van-e zsidó vagy cigány felmenője: lehet ezt szépíteni, de ilyet csak egy őszintén náci eszmét valló ember csinál meg.

Egyébként még annyi, hogy a jobbik szavazók nagy része titokban vagy nem titokban (főleg az utóbbi) büszke rá, hogy náci, és ne higgyétek, hogy ha leballibcsiznek egy balliberálist, akkor az vérkomolyan megsértődik. Csak a hangnem miatt szoktatok ti is megsértődni a náci zsidógyűlölő jelzőn, ugyanúgy ahogy a liberálisok is csak a hangnem miatt sértődnek meg, ha lebúzibarát libcsizik őket. Valójában senki nem hazugságokkal dobálja a másikat, csak egy kicsit felnagyítja az igazságot. Mutass egy jobbikost, aki szereti a zsidókat és a melegeket pl, és mutass egy liberálist aki utálja a zsidókat és a melegeket.

"Jól mondta Orbán: a kommunista olyan fajta, hogy ha bűnt követ el, akkor utána az ellenfelét vádolja meg vele. Ez rád is pont illik."

Kicsit húzd ki a fejed Orbán s3ggéből és nézz utána, kikből áll a fidesz és kikből áll az mszp? Az MSZMP utódpártja mindkettő, reveláció! (mielőtt elkezdesz hőbörögni, tényleg nézz utána kik ülnek a fideszben és hogyan szavazott a fidesz az ügynöklista nyilvánosságra hozásáról <--ez egy fontos esemény, ami miatt még a jobbik sem fog soha többé szóba állni velük, ami az egyetlen értelmes húzása a szélsőjobbnak). Nem tudom miért illene rám ez az idézet, én kérettem genetikai vizsgálatot, én tiszaeszlároztam a parlamentben, csak próbálom ráfogni a jobbikra? Kicsit elnézted, rám valami másik Orbán idézet illett volna. Ebben az idézetben egyébként Orbán 'Szerénységet elvtársak' Viktor éppen saját magáról beszél, csak érteni kéne a humorát.

2012. jún. 29. 20:20
 42/52 anonim ***** válasza:

A jobbikra mindenképpen.

Vesszenek a cionisták és a liberálisok!

Vesszen Trianon!

2012. júl. 3. 17:09
 43/52 anonim ***** válasza:

Baloldali és baloldali civil összefogás! lecserélni a kontárokat egy szakértői kormányra!

http://www.youtube.com/watch?v=wm1dm7_iDxM&feature=related

2012. júl. 3. 21:58
 44/52 anonim ***** válasza:
23%
A baloldal egy ocsmány parazita, kukába velük.
2012. júl. 3. 22:22
 45/52 anonim ***** válasza:
"A baloldal egy ocsmány parazita, kukába velük" Ezt mondja egy szélsőjobboldali, még az a szerencse hogy tudjuk mennyit ér az ilyenek szava! (ember elvagy tévedve ez itt nem a jobbik nagy gyűlés) :-)
2012. júl. 4. 06:10
 46/52 anonim ***** válasza:
0%
06:10: el vagy tévedve haver, nem vagyok szélsőjobb. Egész más indokom van: a baloldal azért káros a világon mindenhol, mert mindig növelik az adókat és az állami újraelosztást. Így aki jövedelmet termel, attól elveszik, és odaadják a szegényeknek, ahelyett, hogy a szegényeket is képessé tennék jövedelemtermelésre. Ez a baloldali gondolkodás alapja, elveszi a pénzt a dolgozótól, és odaadja a nemdolgozónak, ezért parazita. És ez nálunk, az adócsalás országában hatványozottan káros.
2012. júl. 4. 09:05
 47/52 anonim ***** válasza:
90%
09:05! Téged csúnyán félrevezetett az aki elmagyarázta neked a baloldaliságot.
2012. júl. 4. 18:40
 48/52 Pro Patria ***** válasza:
76%

Ehhez nem kell félremagyarázni. Egyszerűen csak tettei alapján ítél, és nem jelszavak alapján.

Az, amit az MSZP-SZDSZ csinált, hogy ész nélkül osztani a nyugdíjakat, az ingyenes utazásokat, a segélyeket a "megélhetési bűnözőknek", és a tisztességes, dolgozó ember 3 másikat tartson el, na az nem működőképes gazdasági rendszer...

2012. júl. 4. 19:28
 49/52 anonim ***** válasza:
18:40: nem vezetett félre senki, ezt láttam és tapasztaltam, ahogy 19:28 mondja.
2012. júl. 4. 21:23
 50/52 anonim ***** válasza:

pro patria ezekkel a bolsevikokkal nem lehet bírni, orbán-fóbiásak és mindent utálnak ami magyar.

Még örüljenek, hogy Orbán Viktor nem tiltja be a komplett baloldalt, mert azt érdemelnék, s ha megettné Orbán Viktor akkor mindig újraválasztaná a nép a hőstettéért. De nem teszi, mert dmeokrata!

De csak nyávognak a bolsik, meg reggeltől estig orbán Viktort és a fideszt mocskolják!

2012. júl. 4. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!