Mi lesz a magyar baloldallal,2014-ig?
Én baloldali, liberális gondolkodású ember vagyok, de a jelenlegi helyzetben nem tudom, kire szavazzak:
Jobbik? Kizárt, nácira nem szavazok!!
Fidesz? Ugyan már, ezek nem értenek semmihez!!
MSZP? 8 évük volt zsinórban, ha tudtak volna, már meglépték volna a nyertes lépést
LMP? nekem jelenleg ők a legszimpatikusabbak, de pici párt.
Egyéb pártok? KIK????
Megerősödhetne végre a liberális erő Magyarországon, és észre lehetne venni, hogy Nyugat-Európát, és a fejlett országokat liberális erők, és (mondjuk ki) zsidók irányítanak. Ez jelenleg MO-n nem népszerű...
Mikor fog már a magyar baloldal, vagy a liberális politika kihozni magából egy karakán személyt????
Fidesz, MSZP, Jobbik, LMP: mindegyik baloldali párt lényegében, balról előzgetik egymást, valamennyiük politikájából az állami újraelosztás még brutálisabb szintre való emelése következik. Ami Magyarország immár tartós leszakadását idézi elő térségükben is.
Jelenleg egyetlen valóban jobboldali, konzervatív vagy liberális párt sincs a palettán.
"A gazdag adózzon többet, mert van miből, a szegény adózzon kevesebbet, a nagyon szegény, meg ne adózzon. Szerinted nem ez a logikus???? "
Kis naiv... Ez egy ideális világban működne, de nálunk nem. Magyarországon a bevallott jövedelem alapján nem lehet megmondani, hogy ki a gazdag.
A minimálbérre bejelentettek 80%-a adócsaló. Egy jelentős részük többtíz-többszáz milliós vagyonnal rendelkező vállalkozó. Aki meg legálisan, bejelentve dolgozik a munkahelyén, az befizeti a jövedelme felét az államnak, és a fentieknek a töredékét keresi, miközben adóban a többszörösét fizeti. Akkor most ki a gazdag?
Nem lehet szivatni magas adóval azt, aki bevallja az átlagosnál magasabb jövedelmét, mert akkor a becsületesek járnak rosszul, akik közel sem gazdagok, a csalók meg jól járnak. Ezt is kalkuláld bele a világképedbe!
23:07:
Ez így igaz, ahogy leírtad! Sok az adócsaló nálunk. ÉS??? Más országban nincs? A többiek mégis csak meg tudták oldani a problémát, nem?
1) De! - Akkor csináljuk utánuk!
2) Nem! - Akkor nem ebben van a hiba.
Magyarország már sokszor hitte azt, hogy "majd mi megmutatjuk"!! Hogy nekünk ne pofázzon a nyugat, majd a magyar mentalitás győzni fog!!
Ez kérem hülyeség!! Ilyeneket ne mondogassunk, mert az lesz, mint a Matolcsival: "a mai magyar helyzet egy tündérmese". A CNN riportere nem győzte magába folytani a röhögést interjú közben...
Olyan nincs hogy magyar baloldal, esetleg simán csak baloldal.
Ja és az a náci aki mondja. A jól megszokott módon, megint farkas kiált farkast!
23:28-nak:
Miért, a jobbik nem náci párt? Ha a válaszod "nem", akkor szerinted miben különbözik egy náci egy jobbikostól?
23:38-nak:
Olvasgassak...pont NEM wikipédián fogok olvasgatni politikai nézetekről, ahol úgyis tudom, hogy nem független véleményt kapok!
A jobbik igenis náci párt! És hiába mondanak magukról mindenféle szépet és jót, pl. azt, hogy demokraták, mert nem azok! Én nem demokratikus pártra önakaratomból, míg világ világ lesz NEM FOGOK SZAVAZNI!! Mert a demokrácia bizonyítottan nem jó.....DE NINCS NÁLA JOBB!
Akkor teszed a legrosszabbul, ha nem mész el szavazni! Igenis mond el a véleményedet! 4 évente egyszer megteheted! Utána aztán szidhatod a kormányt....
A te szavazatod is közrejátszott!
Utálod a Fideszt? Ha 2014-ben nem mész el szavazni, akkor az olyan, mint ha +1 szavazattal támogattad volna őket! Szóval, ha más pártot akarsz, tessék elmenni, akárkire, de szavazni!!! Mert ez a szakértelemhiány fogja csődbe vinni az országot. Matolcsi, meg a tündérmeséje....
Az MSZP egyáltalán nem kommunista párt!!!!!!! Aki ezt mondja, az jobb esetben félre akar téged vezetni, rosszabb esetben hülye, és nem tudja, mit beszél.
Miért náci párt a jobbik? Hagyjuk nyitva a kérdést...
Ne használjunk ilyen elrettentő szavakat, hogy náci...rendben!
De azzal te is egyetértesz, ugye, hogy nem demokratikusak!!!! Mert nem azok! Racionális ember nem szavaz nem demokratikus pártra, mert jelenleg csak a demokráciának van jövője!
(Amúgy azért, mert úgy viselkednek, mint a nácik: vegyük például az edelényi polgármester ügyét. Tisztelt politikus úr - nevét már elfelejetettem - azt találta mondani, hogy a helyi cigányasszonyok gumikalapáccsal verik a hasukat, hogy rokkant gyerekek szülessenek, és kapják a segélyt. Nem szeretem a cigányokat, de ilyet mondani?!?! Ez amúgy egy Fideszes emberke volt. A Fidesz - nagyon helyesen - elhatárolódott a kijelentésétől, és kizárta a pártból. Erre jött a jobbik, hogy nekik tetszett a polgármester úr véleménye. Így lett jobbikos polgármester Edelényben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!