Hol tudom megnézni hogy ki finanszírozta a pártok kampányát?
Eddig úgy tudtam , hogy ezek bárki számára elérhetőek, de semelyik nagy párt oldalán nem látom őket.
Persze tudom , hogy a negyede sincs bevallva de kíváncsi lennék.
Azt hittem egy bizonyos összegig ezek nyilvános adatok de akkor tévedtem.
Igazából nem a spekulációra voltam kíváncsi csak a tényekre. Mostanában azt veszem észre nem is nagyon dugják el előlünk az adatokat mivel úgy se néz utána senki.
A KSH oldalán pl olyan adatokat néztem csak dülledt a szemem.
De akkor ezek szerint ezekhez nincs hozzáférésem, köszönöm mindenkinek a válaszokat, esetleg ha valaki még tud információval szolgálni írjon még.
Most lehet hülyeséget fogok kérdezni de nem erről (is) szól az az üvegzseb törvény?
Mármint , hogy ezeket kötelesek nyilvánosságra hozni?
"A Fidesznek és a MSZP-nek volt rá pénze a Jobbiknak tudtommal néhány szavazó adta a pénzt, az LMp-ről fogalmam sincs"
Volt rá pénze??? Néhány szavazó adta a pénzt???
Ember, tudod te, hogy mennyibe kerül egy normális kampány? Mindegyik párt mögött üzleti körök állnak, akik egy választási győzelem után benyújtják a számlát...
Nem is ámítom ,hogy az igazságot és reprezentatív adatokat fognak feltenni de kíváncsi vagyok , főleg ha tényleg kötelességük.
Utolsó válaszadóval teljesen egyetértek (sőt állatába ugyanazok a körök ), de ne kezdjünk bele olyan vitákba amik nem kapcsolódnak a kérdéshez , nincs kedvem még egyszer feltenni.
Köszönöm a választ VÉGRE :D
Nem hiába hívom a GYIK-es embereket elit osztagnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!