A Jobbik miből finanszírozza a kampányát?
olvastam hogy megalakulása óta nem adott le éves elszámolást (és ezzel törvényt sért)..
szal a támogatók 200Ftjaiból? vagy miből? azért nem kis pénzről beszélünk..
Ilyen kérdést csak hazafiatlan, hazaáruló, nem magunkfajta, zsidó, cigány, néger, homokos, kínai, piréz, kommunista, neoliberális, provokátor kérdezők tesznek fel, akiknek a lába is büdös.
Amúgy meg gondolom, a magyarok istene ( nekünk ugyanis különbejáratú istenünk is van, erre varjatok gombot) üres óráiban megsúgja Vona Gábornak, hol vannak még az izraeliek által el nem foglalt igazmagyar területeken arany, gyémánt, meg földgáz lelőhelyek, és abból.
Komolyra fordítva a szót: olyanok, akik rájöttek, hogy magyarnak lenni jó...üzlet. Azok, akik abból élnek, hogy ráragasztanak egy piros-fehér-zöld öntapadót a termékükre, és a nemzeti radikálisok megveszik.
Mivel a legutóbbi választáson 0.5% felett teljesítettek, jár nekik állami támogatás (akár teccik a vén kommunistáknak, akár nem).
Plusz: tagdíjak, gazdag üzletemberek támogatásai, önkéntes melók stb.
Én meg úgy tudom, hogy CSAK ők számolnak el 100%...
Ez a baj a jobbikosokkal azt hiszik a törvény felett állnak.
"Ilyen kérdést csak hazafiatlan, hazaáruló, nem magunkfajta, zsidó, cigány, néger, homokos, kínai, piréz, kommunista, neoliberális, provokátor kérdezők tesznek fel, akiknek a lába is büdös"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!