Mikorra fog felállni a Világunió?
Minden jelenlegi integrációs folyamat a Világunió létrehozásának irányába mutat. Ezt megelőzően a világ valamennyi országát az EU mintájára szervezett regionális uniókba tömörítik, amelyen belül fokozatosan lebontják a nemzeti önrendelkezés kereteit.
Kérdésem az is, hogy mit gondoltok, mikorra lesz minden állam a földön valamelyik Unió tagja?
Ezekből az Uniókból mikorra fog felállni a Világállam?
Jelenlegi uniók:
Európai Unió: [link]
Dél-amerikai Nemzetek Uniója: [link]
Afrikai Unió: [link]
Ázsiai Unió: [link]
Az ilyen is kell,legalább van kin röhögni!!xDxDxD.
Nevelőapám jut az eszembe:
- Én biztos nem a majomtól származok!!!!
Én:
-Akkor Isten teremtett?
-Hmmmmmm....
-AZ SE!!!
Kérdező, te egy idióta vagy!
"Aldous Huxley, aki egyike volt az építőknek, könyvében Ford után 632 írt."
Bárki ír valami regényt, sci-fit az az új világrend építője? Te állat! Ezek szerint Fukuyama is az, mert ő meg arról merészelt írni, hogy a liberális demokráciában egyesül a világ. Írta mindezt political science címszó alatt... Ja, akkor már az összes jövőkutató is az, magyar részről élükön Galántai Zoltánnal, csak mert nekik is élénk a fantáziájuk! Kezeltesd magad!
Utolsó:
ez nem hülyeség, hanem érdekes kérdés. Tényleg létezik a világban, és legfőképpen az erős, vezető hatalmakban olyan késztetés, hogy "birodalmukat kiterjesszék". Ez nem egy kimondott késztetés, vagy szándék, ez egy természetes (lappangó?) igény a hatalmat gyakorlókban.
Az, hogy Aldous Huxley ( amúgy kiváló és elgondolkodtató ) sci-fiket írt, nem jelenti azt, hogy emellett ne foglalkozhatott volna tudománnyal és filozófiával(szülei biológus-kutatók voltak,őt anyja tanította tudományra), tehát hogy az általa felvetett kérdés ne lenne helyt álló és igazságtartalommal bíró.
Ha végigolvasod a válaszokat, árnyaltabban fogod látni a kérdést, ráadásul talán azt is megérted, hogy miért foglalkoztatja az ilyen annyira az emberiséget..
ma 00:48
Az örület határtalan. Ugyanezt, a bénábbnál bénább indokokat adják elő egyesek a jövőben a gépek és emberek egyesüléséről író és azt támogató Ray Kurzweilről, a politikai lehetőségekről és kilátásokról író Zbigniew Brzezinskiről. Meddig folytatódik ez az USA taplóitól származó örület, akik müveletlenségük folytán jutnak ilyen kifacsart következtetésekre? Már semmit nem lehet írni a jövőről, tudományról, evolúcióról anélkül, hogy azt a szélsőjobb ki ne fordítaná?
"Az ilyen is kell,legalább van kin röhögni!!xDxDxD.
Nevelőapám jut az eszembe:
- Én biztos nem a majomtól származok!!!!
Én:
-Akkor Isten teremtett?
-Hmmmmmm....
-AZ SE!!!"
És ezen mi az anyádat tudsz röhögni? A majom bár rokon faj, de egyetlen ember sem származik tőle. A két faj, ember és majom egy időben párhuzamosan fejlődött ki. Takarodj vissza az oskolába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!