Hogy eshet el úgy az utcán egy 26 éves nő úgy, hogy többet nem tud felállni, és megfagy?
Figyelt kérdés
Ez a hivatalos verzió a Moszkvában meghalt magyar diákról. Tegnap meg még az volt, hogy elütötte egy autó, akinek a vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.
Egy ilyen elesést egy fiatalnál én nem tudok elképzelni...
2011. jan. 23. 22:39
1/12 anonim válasza:
Attól még hogy 26 éves beverheti a fejét egy kukába vagy egy lámpaoszlopba, elveszítve az eszméletét, és akkor simán megeshet, hogy többet nem kel fel...
3/12 anonim válasza:
Számomra is elég abszurdnak tűnik az egész.
Meg az is, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy az utcán hever valaki.
4/12 anonim válasza:
Furcsa hogy nem tudsz elképzelni!Fehér Miklós hány éves volt amikor a pályán összeesett és meghalt? Hányat mondjak még?
5/12 A kérdező kommentje:
De Fehér Miklósról előző nap nem jelentették ki, hogy elütötte egy autó.
2011. jan. 23. 23:07
6/12 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy az arra járóknak nem tűnt fel, hogy v.ki fekszik a földön eszméletlen?
7/12 anonim válasza:
Sztem nagyon részeg volt, valami buliból jött hazafelé és úgy.
8/12 anonim válasza:
Ilyen már Magyarországon is történt, mégpedig a falunkban :( Igaz, egy idősebb (bár nem nagyon öreg) néni volt, aki éjjel ment ki valami miatt, elesett, és megfagyott. Ha mondjuk éjjel történt Moszkvában is az eset, simán előfordulhat, hogy nem járt arra senki, vagy senki olyan, aki segített volna.
9/12 anonim válasza:
Nem írja a cikk, hogy milyen hideg volt, de kellően hidegben elég hamar ki tud hűlni az ember. Ahogy én elképzelem, megcsúszott, elesett, beverte a fejét és elájult. Az esetlegesen arra járók meg nemes egyszerűséggel nem törődtek vele (ez sajnos mindenhol megesik)
10/12 anonim válasza:
Bárki eleshet. Aki elesik, beverheti a fejét és elvesztheti az eszméletét. Jan. 19-én éjjel Moszkvában -15 fok volt. Ilyen hidegben gyorsan meg lehet fagyni.
Valaki nyilván ki fogja találni, hogy "biztos a cigányok voltak, rájuk jellemző ez", de a hivatalos verzió nem hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!