A Jobbikot támogatják az értelmiségiek közül?
persze, biztos vannak, akik támogatják. de általánosságban inkább megfigyelhető, hogy az alacsonyan képzettek, alacsony színvonalon élők alkotják a Jobbik szavazótáborát (meg esetleg a fiatalok egy része, akik még csak azt látják, amit az orruk elé tesznek.)
állandó problémájuk ez a jobbikosoknak. ők azok, akik állandóan tartanak attól, hogy a műveletlenség és iskolázatlanság címszavak alatt általánosítsák őket - persze ők ettől még teljesen nyugodtan általánosítanak másokat más címszó alatt. állandóan védekeznek, hogy ők nem neonácik, nem antiszemiták, csak egyszerűen látják "az igazat". folyamatosan van bennük egy fóbia, hogy ilyen dolgok miatt megszólják őket, pedig ők ennek a sokkal durvább formáját csinálják.
eltértem egy kicsit a tárgytól. szerintem sok értelmiségi támogatja a Jobbikot, főleg a közalkalmazottak közül, mert nekik van az életszínvonaluk a béka s*gge alatt. de nem ez a jellemző - szerencsére.
"inkább megfigyelhető, hogy az alacsonyan képzettek, alacsony színvonalon élők alkotják a Jobbik szavazótáborát (meg esetleg a fiatalok egy része, akik még csak azt látják, amit az orruk elé tesznek.) "
Az a helyzet, hogy az LMP és a Jobbik szavazótáborában van a legtöbb diplomás. :)
utolsó: ebben kétkedek, de ha igaz is, sem jelent semmit. szerintem a mai világ a legjobb példa arra, hogy az emberek egy diplomával a zsebükben is lehetnek síkhülyék és műveletlenek. márpedig ha e szerint osztályozzuk a Jobbik szavazótáborát (és nem a diplomák száma alapján), akkor nyilvánvalóan ki lehet emelni eseteket, mutogatni, hogy ő meg ő meg ő igenis értelmiségi. ezt senki nem vonja kétségbe.
én viszont mindig is jobban hittem a két szememnek mint ilyen-olyan előtolt felméréseknek, ezért fogtam magam és körbenéztem ezen az oldalon.
csak hogy nehogy kettős mércével vádoljanak: igen, találtam kulturált, ésszerűen vitatkozó, jobbikos embereket, nem is egyet. a bökkenő ott van, hogy ők nem egyszer kijelentik, hogy nem értenek egyet több, az általuk preferált párt által létesítendő intézkedéssel.
ha olyanokat keresel, akik TÉNYLEG támogatják a Jobbikot (a tipikus tűzön-vízen keresztül szavazótárbor), akkor leginkább csak zsidózó, cigányozó hozzászólásokat, nulla helyesírást, nulla lojalitást, nulla empátiát és nulla mennyiségű érvet találsz. és az ilyen ember, még ha három diplomája is van, az én szememben nem tartozik az értelmiséghez.
"ha olyanokat keresel, akik TÉNYLEG támogatják a Jobbikot (a tipikus tűzön-vízen keresztül szavazótárbor), akkor leginkább csak zsidózó, cigányozó hozzászólásokat, nulla helyesírást, nulla lojalitást, nulla empátiát és nulla mennyiségű érvet találsz. és az ilyen ember, még ha három diplomája is van, az én szememben nem tartozik az értelmiséghez."
Ha meg olyanokat keresel akik tűzün-vízen át támogatják a DK-t, akkor ilyen Horthy-szobor lefestő bohócokat találsz, ha meg MSZP keménymagot keresel, akkor meg 80 éves kemény komcsi vonalas vénlányokra fogsz akadni, ha Fidesz fanokat akkor meg mindenkire komcsizó, elmúlt nyoccévezőkre, ha LMP fanokat akkor meg füves bölcsészeket. Mindegyik párt fanatikusait hü.ylék alkotják.
Utolsónak részben igaza van. Leszámítva, hogy a jobbik fanatikusait sík hülyének állítja be. Lehet, hogy van néhány darab ilyen (lehet, hogy fizetett provokátorok) de arányaiban még mindig kevesebb mint a butapest tévés, hitgyülis mszp, dk, lmp stb fanok.
Az az igazság, hogy a jobbik szavazótáborában van a legtöbb magyar értelmiségi, az lmp -t mivel belvárosi füves zsidó bölcsészek, cociológusok alapították (nem kis háttér támogatással) ezért rájuk inkább a liberálisabb gondolkodásúak voksolnak, meg azok akik bevették ezt a "zöld" maszlagot. Nem vagyok sem fanatikus, sem pártkatona, de eddig a jobbik programjában több környezetvédelmi intézkedést véltem felfedezni mint az lmp közleményeiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!