Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Akkor ki vezesse az országot,...

Akkor ki vezesse az országot, ha nem Orbán Viktor?

Figyelt kérdés

A jobbik annyira szélsőséges... 4évig csak a cigányokat lőnék halomra.. meg naponta összevesznének az EU-val, akiktől sok támogatást kapunk (ne hatapd meg a kezet, ami enni ad neked..), Gyurcsány egy szellemileg labilis hataloméhes ember, aki haudik össze-vissza. Az LMP 2éve nem csinál semmit a parlamentbe, ülnek, és elvannak, a vörösiszap tragédiánál se tettek semmit, a NAGY ZÖLD párt. mondjuk lemehettek volna az összes képviselő, és lapátolhattak volna vörösiszapot, nagy népszerűséget úgrottak volna. az MSZP, hát inkább ne, csak Őket ne..

SZóval Orbán és csapata a legjobb a bandából.

De előbb-utóbb jön egy új-fiatal-lelkes garnitúra. Kell jönni, a nagy számok törvénye szerint. Én arra fogok szavazni aki elsőnek kiáll, és elmondja, hogy:" Emberek, a gazdasági romlásból csak egy kiút van, ami fellendülést hoz majd. A nyugdíjrendszer meszünetetése... Sajnáljuk, de nem lehet annyi pénzből államadásságot törleszteni és országot építeni. És a demográfiai válás, csak rosszabb lesz. A fiatalokat rá kell venni, hogy ne dolgozzanak külföldön (orvosok, mérnökök..), sajnáljuk, de nincs nyugdij..." nálam ennél az ember neve alatt lesz az X.

2012. máj. 13. 12:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
JO es akkor anyukam aki 47 eves, es egesz eleteben dolgozott, mit fog enni amikor nyugdijas lesz? Egyaltalan akkor miert ne kosse fel magat most? Azert mert masok elloptak a penzt anno, es hibat hibara halmoztak, nehogymar az en anyukamnak ne legyen majd nyugdija. Felelosseget kell vallalni erte es masokert, mert egesz eletukben dolgoztak es adot fizettek, mellesleg mukodtettek ezt a tarsadalmat, gazdasagot. Vagy amire te oreg leszel, az azt mondjak, bocsi de nincs nyugdij? Akkor mihez kezdesz majd foleg, ha nincs gyereked, vagy mind otthagyott mert ilyen a gondolkodasod? Szerintem ez annyira szomoru, hogy emberek igy gondolkodnak.
2012. júl. 30. 13:54
 52/52 anonim ***** válasza:
Mellesleg en mernok vagyok, es kulfoldon elek. Itt es mas orszagokban miert kaphatnak az idos emberek nyugdijat akik egesz eletukben dolgoztak?? Ezen kene elgondolkodni, es peldat venni masokrol, es nem szetlopni az allamkasszat. Se Orban nem jo, se mas. Talan egy uj part. Ahogy egy politologus ismerosom mondta : En nem foglalkozom politikaval Magyarorszagon, ne mondok velemenyt, mert ez nem politika amit csinalnak. Felesleges barmit is mondani. Igaza van. Amig a maffia iranyitja az orszagot, a kis ember mit tehet? Rossz kezekbe kerult, es sajnos nem tudom mi a megoldas. De hogy nekem ehhez nincs idegrendszerem az is biztos. Nem tudtam elkoltozni otthonrol a fizetesembol amig ott laktam!!! Szanalmas!!! ES nem tudom mi a megoldas, mert en nem vagyok politikus!! nem tanultam ezt, es nem az en dolgom szerintem az allam iranyitasa. HOnnan kene tudnom??? Atlathatatlan amit muvelnek, hogyan is tudnam megallapitani a helyzetet ki jo es ki nem?? Hazudik mind mint a vizfolyas..
2012. júl. 30. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!