Akkor ki vezesse az országot, ha nem Orbán Viktor?
A jobbik annyira szélsőséges... 4évig csak a cigányokat lőnék halomra.. meg naponta összevesznének az EU-val, akiktől sok támogatást kapunk (ne hatapd meg a kezet, ami enni ad neked..), Gyurcsány egy szellemileg labilis hataloméhes ember, aki haudik össze-vissza. Az LMP 2éve nem csinál semmit a parlamentbe, ülnek, és elvannak, a vörösiszap tragédiánál se tettek semmit, a NAGY ZÖLD párt. mondjuk lemehettek volna az összes képviselő, és lapátolhattak volna vörösiszapot, nagy népszerűséget úgrottak volna. az MSZP, hát inkább ne, csak Őket ne..
SZóval Orbán és csapata a legjobb a bandából.
De előbb-utóbb jön egy új-fiatal-lelkes garnitúra. Kell jönni, a nagy számok törvénye szerint. Én arra fogok szavazni aki elsőnek kiáll, és elmondja, hogy:" Emberek, a gazdasági romlásból csak egy kiút van, ami fellendülést hoz majd. A nyugdíjrendszer meszünetetése... Sajnáljuk, de nem lehet annyi pénzből államadásságot törleszteni és országot építeni. És a demográfiai válás, csak rosszabb lesz. A fiatalokat rá kell venni, hogy ne dolgozzanak külföldön (orvosok, mérnökök..), sajnáljuk, de nincs nyugdij..." nálam ennél az ember neve alatt lesz az X.
"én meggyőzhető vagyok, nincsenek elvakult nézeteim." És akkor ez mi?
"A jobbik annyira szélsőséges... 4évig csak a cigányokat lőnék halomra."
"De előbb-utóbb jön egy új-fiatal-lelkes garnitúra. Kell jönni, a nagy számok törvénye szerint"
Jött a Jobbik és az LMP? Vagy ők nem fiatalok,nem új garnitúra?
"A nyugdíjrendszer meszünetetése." persze amiért az ember 40 évig dolgozik, biztos népszerű lenne ez a párt.
"Sajnáljuk, de nem lehet annyi pénzből államadásságot törleszteni és országot építeni." A Jobbik is ezt mondja.
"A fiatalokat rá kell venni, hogy ne dolgozzanak külföldön (orvosok, mérnökök.." A jobbik is ezt mondja.
"nálam ennél az ember neve alatt lesz az X." az ilyen jelölt még 300 kopogtató cédulát se tudna összegyűjteni, nem hogy felkerüljön a képviselő jelöltek közé.
Szerintem inkább nőj fel és messziről kerüld el a politikát és amíg ennyire értesz hozzá ne menj el szavazni se.
Na, örülök a komolyabb válaszoknak. A többin jót nevettem. Ez mondtad volt a legjobb:" Szerintem inkább nőj fel és messziről kerüld el a politikát és amíg ennyire értesz hozzá ne menj el szavazni se."
Hazánkban 1956 óta kb 6 millió abortusz volt. Mi lenne akkor, ha megszületik az a 6 millió ember? És azok gyermekei? Akkor most nem lenne demográfiai válság (előbb elírtam...sorry) Tavaly kb 3 millió ember adózott országunkban, 1,5 millió van bejelentve minimálbérre és kb 2 millió fiatal van ( 0évestől az egyetem végéig), nos az erősebb szellemi képességű emberek kiszámolhatják, hogy akkor hány millió nyugdíjas van. Na??? még mindig kell a nyugdíjrendszer? O.V. elhatározta, hogy mindenáron elkezdi visszatörleszteni az államadósságot, hitel nélkül. EZ NAGYON HELYES. Ennek ára van... 1000 hely van, ahova lehetne tenni a nyugdíjasok pénzét. Az LMP és a Jobbik az új garnitúra? Nem egy jobbikos volt országgyűlési képviselő vert rendőrt 2006-ban? Ez nem új garnitúra... azoknak se lenne ott helyük, az Országházban. Szóval, le a nyugdíjrendszerre. ÉS innen csókoltatom azt műveletlent, aki ebből az egészből az esett le, hogy az a legnagyobb problémám, hogy a nagymamámhoz kell járnom ablakot mosni... hm, talán olvasd végig a mondatot még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!