Tényleg van aki azt hiszi Orbán Viktor 8 év alatt rendbe fogja hozni az országot?
nem tudja,nem lehet csak megszorításokkal.
azt meg ugye nem szeretjük.
A gazdagoknak jó lesz,a maradék 8millió szegénynek meg rosszabb.Amíg világ a világ ez mindig így működött.
Most is a gazdagoknak adnak,a szegényektől meg elvesznek.
Milyen kérdés ez? Hogy hozná egy személy akármit rendbe 8 év alatt? És mit akarsz rendbe hozni? Szerintem rend van. Vannak konkrét feladatok, azokat rendre meg kell oldani, Orbán Viktornak az ő feladatait, nekem az enyémeket, neked a tieidet. Most és nyolc éven át, és egy életen át. Új kihívás, új megoldás. Nem hinném, hogy egyszer lesz egy nap, amikor azt mondjuk:"Na most rendben az ország, most már nincs több dolgunk, lefekhetünk a sírba"
Vagy szerinted eljön ez a nap? Még Jézus mennyei országa se lesz kész szerintem 8 év alatt..
Ha szidni akarsz valakit, miért nem kérdezed ezt: " Ki jön velem szidni X.Y-nt?"
" gazdagoknak jó lesz,a maradék 8millió szegénynek meg rosszabb."
2M gazdag van? az egy kicsit sokk.
Max aki jobban keres az átlagnál. Nekem is van rokonom aki 500E-t keres, de egyáltalán nem nevezhető gazdagnak. Inkább középosztály.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:19
Úgy érzem te nem érted a kérdést. Nem úgy fogja rendbe tenni, hogy minden hibátlan hanem, hogy normálisan működik, de enyhe hibákkal. (ezt úgyse fogja megtenni, mert neki a pénz kell)
Fidesz szavazó vagy?
Miért tényleg van olyan aki azthiszi, hogy a komcsik az elmúlt 8 évben tettek valami jót ezért a kupac sz@rért?
Ezt nem lehet rendbe tenni már, max atommal.
35:87 vagyok
értem a kérdésedet, nem vagyok hivatásos szavazó
szerintem a kérdés hibás.Egy ember nem tesz rendbe semmit, legfeljebb a dolgok jobbra fordulnak, ha egy irányba küzdünk. Ha egymással ellenkező irányba húzunk, nem történik semmi. Ha nem teszünk semmit, nem történik semmi.
Orbán Viktor vagy Gyurcsány Ferenc (: megfeszülhet az országért, nem messiás senki sem, egyedül senki sem hoz rendbe semmit. Azon kívül, mire rendbe hozzuk itt, leromlik amott. Ilyen az élet: nem habostorta ;˛/
Csak egy örök: a nyomorúság :)
Szerintem ha valamire kíváncsi vagy, akkor pontosabban kéne fogalmaznod. Erre a kérdésre a válasz: ilyen nincs, mert lehetetlen. Ezért minek feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!