Tényleg van aki azt hiszi Orbán Viktor 8 év alatt rendbe fogja hozni az országot?
Ha az emberek is úgy akarják,akkor minden bizonnyal.
Eddig 98-02 között jól teljesített a FIDESZ és nem Orbán Viktor,Ő csak egy fontos csavar a gépezetben,de nem maga egy személyben a kormány,mint azt itt sokan hiszik.Persze 1988 ban Ő volt a Fidesz alapítója így értelem szerű,hogy Ő volt mindig is a Fidesz elnöke.Visszatérve az ország gazdaságára(meg lehet nézni az akkori JDP mutatókat),hogy 8 éve a magyar gazdaság a csehek mögött most pedig kis híján a románok előtt helyezkedik el.Ilyenkor persze jön a gazdasági válság duma.Kedves balosok,lehet gondolkodni,mert gazdasági válság"állítólag"egész Európában volt,így felettébb furcsa miért csak a magyar gazdaság esett vissza több lépcsőfokot.
Tessék néha különböző gazdasági elemzéseket,grafikonokat és kimutatásokat is olvasgatni,nem csak hülyeségeket beszélni.
Csak, hogy a kérdésedre pontosan is válaszoljon valaki:
IGEN van aki azt hiszi, hogy Orbán 8 év alatt rendbe teszi az országot. Csak azt nem tudom ki az a hülye :D
Mert amit folyamatosan elb*sznak, kizsákmányolnak, eladnak... azt nem lehet hirtelen (8 év alatt) helyrehozni.
Abban csak reménykedni lehet, hogy javít egy kicsit az elmúlt évek hatásain... de szerintem még ez is túl optimista :D
Mielőtt bárki kérdezné: szélső közép vagyok :D
Azért mert Orbán utalt arra hogy még egyszer meg kell őket választani ahhoz hogy komolyabb dolgot tudjanak felmutatni, de ennek már úgyis mindegy hiszen a kettős állampolgársággal elérték hogy ők maradjanak a trónon.
És direkt írtam Orbán Viktort és nem FIDESZt mert megfigyeltem hogy a szavazók nem azt mondják hogy a FIDESZ az egyetlen megoldás, hanem hogy majd Orbán megcsinálja, tehát Viktor elvtárs személye fontosabb mint maga a párt.
"Eddig 98-02 között jól teljesített a FIDESZ"
Na ne.
A államadósság csökkenést a Bokros csomagnak lehetett köszönni, majd a választások előtti évben (2001) megint elindult az államadósság fölfelé. Hogy miért? Mert akkor hoztak rengeteg támogatást.
"de ennek már úgyis mindegy hiszen a kettős állampolgársággal elérték hogy ők maradjanak a trónon. "
Még meg akarta nekik adni a szavazati jogot is. 2006-ban elmondták, hogy azért mert ez még 3M fidesz szavazó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!