Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg van aki azt hiszi...

Tényleg van aki azt hiszi Orbán Viktor 8 év alatt rendbe fogja hozni az országot?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 09:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A jelenlegi állapotból valami normálisra hozni nemhogy 8 év kevés, de még 80 is. Az MSZP-hívők szerint viszont az elmúlt fél évnek bőven soknak kellett volna lennie, mint ahogy azt itt többször kifejtették. Egy folyamat elindításához elég 4 vagy 8 év, teljes talpraállításhoz sokkal több idő kell, a folyamatok iránya viszont jó, az egyes esetek viszont lehetnek kétségesek. De ez olyan, hogy egy autót nem azért vesz meg az ember, mert kék a bal első lámpája, hanem mert az autó egyben működik.
2010. dec. 22. 11:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Dehogy hiszi. Ilyen ember nem létezik, hisz mindenki tudja, hogy egykét évnél tovább nem marad kormányon. És hogy úgy fogják kivágni, a lábikója sem éri a fődet.
2010. dec. 22. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:

Ha az emberek is úgy akarják,akkor minden bizonnyal.

Eddig 98-02 között jól teljesített a FIDESZ és nem Orbán Viktor,Ő csak egy fontos csavar a gépezetben,de nem maga egy személyben a kormány,mint azt itt sokan hiszik.Persze 1988 ban Ő volt a Fidesz alapítója így értelem szerű,hogy Ő volt mindig is a Fidesz elnöke.Visszatérve az ország gazdaságára(meg lehet nézni az akkori JDP mutatókat),hogy 8 éve a magyar gazdaság a csehek mögött most pedig kis híján a románok előtt helyezkedik el.Ilyenkor persze jön a gazdasági válság duma.Kedves balosok,lehet gondolkodni,mert gazdasági válság"állítólag"egész Európában volt,így felettébb furcsa miért csak a magyar gazdaság esett vissza több lépcsőfokot.

Tessék néha különböző gazdasági elemzéseket,grafikonokat és kimutatásokat is olvasgatni,nem csak hülyeségeket beszélni.

2010. dec. 23. 08:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha nem is teszi rendbe, de amit elkezdett sokkal igazságosabb, mint az elődei intézkedései voltak.
2010. dec. 23. 09:54
 15/21 anonim válasza:

Csak, hogy a kérdésedre pontosan is válaszoljon valaki:

IGEN van aki azt hiszi, hogy Orbán 8 év alatt rendbe teszi az országot. Csak azt nem tudom ki az a hülye :D

Mert amit folyamatosan elb*sznak, kizsákmányolnak, eladnak... azt nem lehet hirtelen (8 év alatt) helyrehozni.

Abban csak reménykedni lehet, hogy javít egy kicsit az elmúlt évek hatásain... de szerintem még ez is túl optimista :D

Mielőtt bárki kérdezné: szélső közép vagyok :D

2010. dec. 23. 10:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért beszélünk 8 évről, hiszen csak 4 évre lett megválasztva!? Lehet, hogy próbál jó irényba fordulni, de az intézkedései nagyon "népellenesek", elsősorban az un.felső tízezernek kedvez.Sajnos egyáltalán nem szociális érzékű,és elképzelhető, hogy ebbe fog belebukni!!!!
2010. dec. 23. 10:17
 17/21 A kérdező kommentje:

Azért mert Orbán utalt arra hogy még egyszer meg kell őket választani ahhoz hogy komolyabb dolgot tudjanak felmutatni, de ennek már úgyis mindegy hiszen a kettős állampolgársággal elérték hogy ők maradjanak a trónon.

És direkt írtam Orbán Viktort és nem FIDESZt mert megfigyeltem hogy a szavazók nem azt mondják hogy a FIDESZ az egyetlen megoldás, hanem hogy majd Orbán megcsinálja, tehát Viktor elvtárs személye fontosabb mint maga a párt.

2010. dec. 23. 10:21
 18/21 anonim ***** válasza:

"Eddig 98-02 között jól teljesített a FIDESZ"

Na ne.

A államadósság csökkenést a Bokros csomagnak lehetett köszönni, majd a választások előtti évben (2001) megint elindult az államadósság fölfelé. Hogy miért? Mert akkor hoztak rengeteg támogatást.

2010. dec. 23. 10:54
 19/21 anonim ***** válasza:

"de ennek már úgyis mindegy hiszen a kettős állampolgársággal elérték hogy ők maradjanak a trónon. "

Még meg akarta nekik adni a szavazati jogot is. 2006-ban elmondták, hogy azért mert ez még 3M fidesz szavazó.

2010. dec. 23. 10:56
 20/21 anonim válasza:
Persze, hogyne, megszorítások, amióta eszemet tudom ez megy folyamatosan és csak 30 vagyok, nem értek a politikához csak azt, hogy nekem 4 évente egyre rosszabb, tök mindegy ki kormányoz, csak a narancsos időkben egyre több nagy dög bmw-t meg mercit meg audit látok szaladgálni az utakon én meg nem cserélhetem le az autómat ami 86-os gyártású szóval el kell innen költözni, mert ez nem állapot, hogy senkisem mer tenni azért, hogy végre a kis embernek is könnyebb legyen egy picit. Amúgy meg a sok pénzes zsák irányít a háttérben és azokat meg nem lehet megválasztani csak a bábúkat :-) szóval a demokráciának ez a része nem túl bíztató...
2010. dec. 23. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!