Miért tartják sokan az LMP-t hazaárulónak?
1: Az LMP egyet ért az egyneműek házasságával, ezért nevezik második SZDSZ-nek, mivel az is egy ilyen liberális szeméttelep volt egy rakás homokossal.
2: Nem akarták énekelni a Székely Himnuszt. Lesz@rják a hazát, és a határon túli magyarságot is.
3: Te is egy LMP-s vagy, látszik a hozzászólásaidon. Ez az oka annak, hogy nem lehet meggyőzni téged semmivel.
4: Ma kb 1millió cigány él Magyarországon. A tavaly született gyerekek fele cigány volt! Jól megélnek a gyerekbizniszből. A munkaképes cigányok kevesebb mint 10%-a dolgozik, a többi segélyen, és családi pótlékon él. Ezek tények, ezt nem tudod megcáfolni! És igenis van cigánybűnözés
ja, és ezt nézd meg mielött ítélkezel:
"Úgy gondolom, ez azért köztudott, ami a kérdésben meg van fogalmazva, te viszont túlságosan elfogult vagy."
Bizonyára emlékszel tanulmányaidból olyasmikre, hogy egy időben "köztudomású tény" volt, hogy a Föld lapos. Aki nem értett ezzel egyet, azt leeretnekezték, és az elég csúnya következményekkel járt. Most a "hazaárulózás" a divat.
Nem vagyok elfogult semmilyen irányban ellentétben veletek. Rengeteg helyről hallom ezeket a vádakat (hogy az LMP az SZDSZ utódpártja, hazaárulók), de semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincs, csak az ismételgetés, de ha részletekbe megyünk, akkor nincs válasz, csak ellentmondás, hallgatás, vagy személyeskedés. Egyáltalán nem mondom, hogy hibátlan párt az LMP, van még min fejlődnie, de a jelenlegi parlamenti pártok közül sok szempontból messze ők a legjobbak, ha a teljesítmény és lehetőségek arányát vizsgáljuk.
"Kritika nélkül benyeled az LMP hülyeségeit, (ökopolitika, stb.), pedig ez az egész csak egy álca a hazára törő vadliberális kisebbségiek számára."
Ez az állítás sem állja meg a helyét! Ha a te logikádat követnénk, késztettem egy összeesküvős forgatókönyvet!
Összejön egy társaság, azzal a közfelkiáltással, hogy "jó lenne már elárulni a hazát!"
[Egyetértő morajlás]
Erre valaki közülük: jó de hogyan?!
- Dolgozzunk ki egy programot a hazaárulással, keressünk hozzá megfelelő embereket!
- Gyűjtsünk embereket az SZDSZ-ből a "meleg-bárokból", "zsinagógából", "cigánytelepekről", "hajléktalan tanyákról"stb. és velük ássuk alá a nemzet érdekét! Ők úgy is pikkelnek a hazájukra!
-Tényleg! Kifulladóban van az SZDSZ, csináljunk új pártot, amivel elárulhatjuk ezt a hazát; az SZDSZ már lejárt lemez!
[taps]
- Na ja, de ez így nem lesz jó, az embereknek nem mondhatjuk, hogy el akarjuk árulni a hazájukat! Kell valami körítés!
- legyen a programban, hogy az eget nemzeti színűre festjük! Nem jó, nagyon melós, és valaki ellopná a festékünket.
- őőőőőőőő... akkor legyen a Paradicsom meghódítása lóháton!
- Vörös Halálcsillag!
- hmm, hmm, ez még munkahelyeket is teremtene, és a GDP-t is megemelné!...
- Nem jó, az nagyon komcsis, átlátnának rajtunk!
- Akkor védjük meg természetet, és harcoljunk a világbékéért, és télen csökkenthetnénk a rezsiköltséget azzal, ha minden lakásban egy meleg párral fűttetnénk be!
[döbbent csend, majd ováció]
És jön az LMP, amelyik elkezd maszatolni, államtitkokat árul el, támogatja a zsidóknak a földvásárlást,az ész nélküli privatizációt, stb. és álcaként bedobnak hébe-hóba egy-egy természetvédelmi ügyet.
Jó mese, csak nem logikus! Vizsgáljuk meg a tényeket!
Az LMP 2009-ben alakult párttá, de mint mozgalom már 2008-ban létrejött RÉSZBEN A VÉDEGYLETBŐL VÁLT KI. A párt prominens személyei mind környezetvédelemmel, emberi jogok védelmével és szociális munkások köréből váltak ki, többségük tapasztalata nem csupán (maximum) az egyetem padsoraiból és a párt ranglétráján mászásból állt a megélhetési politikusi pályáig, hanem komoly társadalmi ill. egyéb szakmailag elismert pályafutás áll mögöttük. A Védegylet pedig inkább jobboldali kötődésű volt: ők kezdeményezték (köztük több immár LMP-s is) Sólyom László államfői jelölését. Róla pedig senki nem mondhatja, hogy komcsik iránt elkötelezett, vagy liberális lett volna. A másik oldalon ott a TASZ, amelyik 2006-ban elég keményen felszólalt a rendőri túlkapások miatt, és az LMP azóta sem hagyja kihűlni a témát.
Ezzel szemben az LMP ellen csak annyit hoztatok fel, hogy a romákat védik az igazságtalanságokkal szemben, és támogatják azt, hogy a melegeknek azonos jogaik legyenek a heteroszexuálisokkal. hmmm. Mindkettő igen nagy hazaárulás. Megéri a sokéves elterelő hadműveletet, pénzt, energiát, stb. teljes bizonytalanságba. (hiszen ti magatok is rengetegszer leírtátok már az LMP-t!
"Mindegy, hogy mi mit mondunk, amíg elhiszed a leghazugabb párt marhaságait."
Eddig még egyetlen hazugságot nem mondtatok, amit bizonyítani tudtatok volna, csak véleményt, hogy minden amit állítanak, az hazugság! Én meggyőzhető vagyok, de csak is tényekkel!!!
"Már az is hazugság, hogy nem vállalják el, hogy 90%-uk kisebbségi."
Miért, felvállalták?! :D Egyébként mire vonatkozik a hiányos mondatod? a párttagokra, a szimpatizánsokra, az ellenfeleikre? ;)? És miért kellene ezzel kapcsolatban bármit is felvállalni?
Tudtommal nincs egyetlen pártnak sem etnikai alapú statisztikája. Szerintem nem cáfoltak, és nem is igazoltak semmi hasonló állítást, tehát ebben hol a hazugság. És hol van a bizonyíték?! (egyrészt hogy 90 százalék kisebbségi, és hogy felvállalták, vagy nem vállalták fel?).
1. Az LMP és a Jobbik egyetért az ügynökakták nyilvánosságra hozására, a korrupció visszaszorításában, stb. Akkor most az LMP =Jobbik, vagy fordítva? Netán akkor most a Jobbik teljes programja megegyezne az LMP-ével? Pocsék logika!
2. Nem akartak énekelni a Székely Himnuszt (Eddig ez az egyetlen igazság, de ez sem jelent hazaárulás) Az ezzel kapcsolatos LMP-s nyilatkozat linkjét már közöltem, megismétlem: [link] . Máté Péter Hazám c. számát egyik párt sem énekelte el, mégse lehet azt mondani, hogy ebből az következik egyenesen, hogy mindegyik párt lesz@rná a hazát!
3. "Te is egy LMP-s vagy, látszik a hozzászólásaidon. Ez az oka annak, hogy nem lehet meggyőzni téged semmivel."
Valóban LMP-s vagyok, de mint írtam, ez nem jelent elfogultságot. Ha igazi észérveket és bizonyítékokat kapok, meggyőzhető vagyok. Azt azonban nem tartom hazaárulásnak, hogy valaki a melegek és romák méltóságának joga és törvény előtti egyenlősége mellett kiáll.
4: "Ma kb 1millió cigány él Magyarországon. A tavaly született gyerekek fele cigány volt! Jól megélnek a gyerekbizniszből. A munkaképes cigányok kevesebb mint 10%-a dolgozik, a többi segélyen, és családi pótlékon él. Ezek tények, ezt nem tudod megcáfolni! És igenis van cigánybűnözés"
Nem tudom, mennyi pontosan, menyi cigány él ma Magyarországon, de nem mernék mérget venni egyik adatod hitelességére sem. Az azonban tény, hogy a cigányság körében jóval nagyobb a munkanélküliség, mint a fehér magyarok körében. Biztos azonban az, hogy ennek egy százaléknyi mértékben sem az az oka, hogy egyesek morális pánikot keltenek a roma társadalommal szemben, kirekesztik őket a társadalomból, sokan nem szeretnének velük együtt dolgozni, és dolgoztatni őket, ezért fel sem veszik? Biztos az, hogy egy állásra két azonosan motivált és képesítésű, stb. roma és "fehér magyar" egy állás megpályázásánál azonos eséllyel indul?! Szerintem NEM! Nem mondom, hogy minden roma angyal, sőt! Azonban a jobbikosokról sem lehet ezt elmondani. Ha van cigánybűnözés, akkor beszélhetünk jobbikbűnözésről is, ezt miért nem ismeritek el?!
Nem én ítélkezek első sorban, Ti állítjátok, hogy az LMP hazaáruló. A propagandafilm meg tele van féligazságokkal, hazugságokkal és elhallgatásokkal. (pl. vajon miért nem nincs benne, hogy éjjel rájuk gyújtott házukból menekülő roma gyerekeket gyilkoltak magyarok?!
Azért a narrátor olvasásból megérdemel egy négyes alát!
Ezt a témát is azért nyitottad, hogy hirdesd az LMP-t
Egyáltalán nem lehet meggyőzni téged. Teljesen elfogult vagy. Olvasd vissza a hozzászólásaid.
A videó szerintem nagyon jó. Mondj valamit, ami nem igaz belőle.
A cigányok pedig nem azért nem dolgoznak, mert nincs mit, hanem mert nem akarnak. Persze vannak kivételek. Én nem vagyok rasszista. Igenis elismerem, hogy vannak tisztességes cigányok, de ők sajnos nagyon kevesen vannak...
http://www.youtube.com/watch?v=Zfxe_gofNvA
http://www.youtube.com/watch?v=maXM8p_CTYQ
Ezt mindenképp nézd meg:
#23 Tévedés, ill. részigazság! Ezt a kérdést azért tettem fel, hogy "hirdessem" a TÁRGYILAGOSSÁG fontosságát. Sajnos a Jobbik szimpatizánsok többségéről nem mondható el, hogy tárgyilagos lenne az LMP-vel szembe, sőt! Indulatossága olykor tettlegességig fajul. Ha van cigánybűnözés, akkor van jobbikbűnözés is, és az ilyesmi konkrétan annak számítana. Persze van akkor magyarbűnözés sőt: szlovák-, német-, giliszta- és papagáj-, valamint csőtörésbűnözés is!
A videóval kapcsolatba éppen azt tudom mondani, hogy részigazságok vannak benne, amik rosszabb mintha hazudnának! Filmesztétikai szempontból - a narrátort leszámítva egész jó, csak iszonyatosan elfogult, egyoldalú, és demagóg.
A cigányság esetében sem adok így igazat neked. A mélyszegénységben és kilátástalan, reménytelen helyzetű embereket mindig is nehezebb motiválni, legyen az "magyar", vagy roma.
Az hogy a 3. videóban egy roma beszél "fajtársai" ellen, nem jelent mást, csak hogy vannak megvásárolható emberek: magyar is árult már el magyarokat! Mindazonáltal közölt olyasmit, amivel egyetértek, de nem azért, mert romákról beszélt! Úgy gondolom pl., hogy etnikai megkülönböztetés nélkül mindenkit azonos lehetőségek, jogok és kötelezettségek és következmények kell hogy illessenek a tetteikért. Azonban nem ez a jellemző.
Azonban folyton csak a "romacsontot" rágjátok! Ínyencek ráharapnak még a "zsidórágóra" is, és a "nagymagyarországnyalókára".
Félre értés ne essék: nekem is fájó dolog, hogy Magyarország mérete, kultúrája népessége, stb. ilyen mérhetetlen csorbát szenvedett, de tisztában kell lenni, mi a megváltoztatható, és mi nem az. Érdemes lenne elgondolkozni ennek a mondanivalóján:
1Királyok 3:16
Mint írtam, én meggyőzhető vagyok, de csakis tényekkel, bizonyítékok által. Márpedig a demagóg propaganda, féligazságok tömkelege, nem nevezhető annak, akármennyit ismétlitek akárhányan. Csakis a száraz tények érdekelnek!
A kisebbségi kérdések mind mellékvágányok, nem is rájuk vonatkozott a kérdésem, hanem az LMP-re.
Mellesleg az LMP éppen annyira kiáll a határon túli magyarok, mint ottani elnyomott kisebbség jogaiért és érdekeiért, mint az ittenin elnyomott kisebbségiekért. Hol itt az ellentmondás, hazaárulás?!
Ja, hogy a hangzatos demagóg Jobbik szöveggel nem ért egyet?! Milyen szépen hangzik, hogy csatoljuk vissza Magyarországhoz Erdélyt, stb. de vajon mindez mennyire lenne kivitelezhető, fenntartható? Hogyan reagálnának erre a románok és a környező országok? Biztos, hogy túlélnék a magyarok azt, amit akkor kapnának?! Egyáltalán mi lenne a forgatókönyv? Na itt a hazugság a videóban! Egy nagy vágyálom, vízió... illúziókeltés az egész! Kivitelezhetetlen, és fenntarthatatlan!
SAJNOS!!!
"Mellesleg az LMP éppen annyira kiáll a határon túli magyarok, mint ottani elnyomott kisebbség jogaiért és érdekeiért, mint az ittenin elnyomott kisebbségiekért. Hol itt az ellentmondás, hazaárulás?!"
Akkor miért nem voltak hajlandóak énekelni a Székely Himnuszt?
"de tisztában kell lenni, mi a megváltoztatható"
Az a megváltoztatható, ami akarjuk hogy az legyen
"Mint írtam, én meggyőzhető vagyok, de csakis tényekkel, bizonyítékok által."
Akkor ezt olvasd végig: [link]
De tényleg olvasd végig
Ha az LMP-re akarsz szavazni, szavazz rá. Meggyőzni úgysem tud téged senki, hogy ne. Mondjuk engem igazából nem foglalkoztat, hogy ki kire szavaz, csak az MSZP-re és a Gyurcsányra ne!
neked aztán bármit lehetne írni,semmivel nem lehetne meggyőzni
Ugyan azokat a beteg,elfajult,nemzetellenes ideológiákat képviselik mint anno a szadesz
Ez nem elég érv neked,miért szdsz2??
remélem minél gyorsabban eltűnnek a parlamentből
A bűncselekmények pedig közel felét cigányok követik el,ez azért húzós arány mert csak tized annyian vannak mint mi,ki lehet számolni ki fog hamarabb bűnözni,egy cigány vagy egy magyar ember
amugy fel nem bírom fogni,ép elméjű ember hogy védheti ezt a csürhét,oszd már meg velem tényleg kíváncsi vagyok!!
"Akkor miért nem voltak hajlandóak énekelni a Székely Himnuszt?"
Én úgy gondolom, hogy az éneklésnél és melldöngetésnél sokkal beszédesebbek a tettek.
Nem számolom, de úgy rémlik, hogy már harmadszor jön valaki Székely Himnusz nem-éneklésével, mint bűntett.
Nem küldöm el harmadszor a linket, mert úgy látszik, hogy egyesek nem szeretnek első forrásból érdeklődni, csak hajtogatni a magukét. Utolsó próbálkozásként idézem az idevonatkozó részletet:
"a párt képviselői azért nem énekelték a parlamentben a Székely himnuszt, mert a köztársasági elnök megválasztása közjogi aktus, az Alaptörvény alapján a Himnusz tekinthető a Magyarország hivatalos jelképének, amelyhez magyar közjogi hagyomány alapján a Szózat kapcsolódik félhivatalos szerzeményeként."
A parlamenti pártok előzőleg megállapodtak a hivatalos beiktatási ceremónia forgatókönyvét illetően, majd ez a megállapodás "felrúgódott". Ez is lehet egy ok. Persze akiknek az adott szó, egy megállapodás nem jelent semmit... A Székely Himnusz nem éneklése nem jelentett a Székelyekre tekintve semmilyen közvetlen vagy közvetett hátrányt, hacsak nem csinálnak a bolhából elefántot, ami eltapossa őket! Mellesleg akkor az össze többi határon túli magyar felháborodna, hogy az ő "dalukat" miért nem énekelték, ha a Székely Himnuszt igen. Akkor szerintem a határon belüli magyarok köztük a cigányok és zsidók dalait is éppen annyira el kellett volna énekeltetni, és ha valaki nem énekel akkor összeuszítani mindenkit mindenki ellen!
Úgy gondolom, hogy a kisebbségis, és a Székely himnuszos lufi ezennel kipukkadt, ezek után nem reagálok rá. A lényeg: egyik sem hazaárulás. Mellesleg mondom: cigánydalokat sem énekeltek az LMP-sek:D
"Az a megváltoztatható, ami akarjuk hogy az legyen"
Na ez amolyan orbános "merj nagyot álmodni" demagóg szöveg! (Aztán meg jön az "Ébredj Magyarország!" és rájövünk, hogy bilibe lóg a kezünk!) Bocs, még rosszabb!
Esetleg felsorolnád a megoldási lehetőségeket, javasolnál valamit, vázolnád az ezekkel kapcsolatos hatástanulmányokat?
A) Az, hogy Románia, Horvátország, Szerbia, stb. mit szólna ahhoz, hogy diplomáciai úton szeretnénk tőlük szépen visszakérni a földünket magyarjainkat, bizonyára örömmel teljesítik óhajunkat, sőt, visszamenőleg még haszonbérleti díjat is fizetnének mert az illem úgy kívánja, esetleg még egy kis darabkát a sajátjukból jószomszédi viszony kedvéért.
B) Fegyverrel egyszerre törünk az összes környező országra, és visszahódítjuk a Nagy-Magyarország "alapterületét". (Persze egymás után is meghódíthatjuk azokat, de akkor a többieknek módjuk lesz felkészülni a védekezésre.) Ilyen esetben előzetesen nagy mértékben kell fejleszteni a hadsereget, a gyenge gazdasági helyzetünkben a GDP sokkal nagyobb hányadát kellene ilyen célra fordítani. Honnan történjenek az elvonások? Ezt az összes ország tétlenül nézné?!
Feltételezzük, hogy sikerül visszahódítani az elcsatolt területeket, bár ennek valószínűsége ~0,00000000000000000000001%. Ott marad a kérdés, hogy a gazdasági és a társadalmi problémák hogy oldódnak meg! A határon belüli magyar gazdaság is a béka feneke alatt van, ha a határon túli, lényegesen rosszabb helyzetet is felvállaljuk, akkor 99,999999999999% a totális államcsőd esélye! Ezen kívül ott a kérdés, hogy a Nagy-Magyarországhoz került sok idegen nemzetiségű emberrel mi legyen... Ezek a feszültségek hogyan oldódnak? És hogy kezeljük a szomszédos valamint a többi országgal a helyzetet?!
MERJ NAGYOT ÁLMODNI! hehe. Az ilyen megjegyzések csak arra jók, hogy a határon túli magyarok, és a helyi szélsőségesek, ill. kevésbé szélsőségesek a magyarok ellen forduljanak, viszályt szítsanak. Ez nem az ő érdekük, ez mohóság, demagógia, ostobaság!
A kamu.info.hu-t majd akkor olvasom el, ha több időm lesz, most viszont nincs. Ahogy átfutottam, máris sok ködös dolgot és ostobaságot találtam. Ingert érzek arra, hogy soronként szedjem szét és cáfoljam az ottani marhaságokat, de nem tudom, hogy megéri a fáradságot. Talán ha sok időm lesz.
1.,
Az LMP most februárban egy törvényjavaslattal állt elő, a javaslat szerint az ügynöklistákat hozzák nyilvánosságra. Sajnos a fidesz ezt a törvényjavaslatot elutasította.
Maga a törvényjavaslat egy jó és támogatandó kezdeményezés, kérdés, hogy az LMP ezt tényleg akarja-e, vagy csak szavazatszerzés (esetleg más) áll a háttérben?
Szerintem az LMP nem gondolja komolyan ezt a törvényt, mert 2011 december 23-án ebben a témában már benyújtott egy törvényjavaslatot a Jobbik is, azonban a szavazáson az LMP nem vett részt. Nem vett részt, mert kint voltak a parlament előtt blokádolni.
Ha tényleg fontos lett volna nekik az ügy, akkor szavaznak, mert ez így számomra már hiteltelen.
2.,
Ugyanakkor:
A 2011 december 23-i jobbikos tv javaslatot a fidesz elutasította, de több fideszes támogatta, mint a februári LMP-s tv javaslatot.
Melyiknek volt nagyobb sajtóvisszhangja?
Nem gyanús, ha egy pártnak aránytalanul magas, a másiknak aránytalanul alacsony a megjelenése a támogatottságához képest? Ez nem jelentheti azt, hogy "tolják hátulról" az egyiket, mígy a másikat "próbálják elhallgattatni"?
Támogattottság (Ipsos):
Jobbik: 9%
LMP: 4%
Támogattottság (Tárki):
Jobbik: 9%
LMP: 5%
2012 januári médiamegjelenés (NMHH - országos összesített adat):
Jobbik: 8,4%
LMP: 13%
Médiamegjelenés (TV2):
Jobbik: 3,6%
LMP: 11,5%
Médiamegjelenés (RTL Klub):
Jobbik: 3,3%
LMP: 15%
A januári médiamegjelenés óta a februári és márciusiban már jobb a helyzet.
3., Latorcai János az Országgyűlés levezető elnökeként a keddi ülésen fegyelmezett egy szakértői páholyban nevetgélő nőt. A terembiztosok Latorcai kérésére megkérdezték, melyik frakció szakértője. A nő azt mondta, a Jobbiké, de később az igazoltatás során kiderült, hogy nem igaz, mivel Osztolykán Ágnes LMP-s képviselőé.
Ez sem valami lovagias magatartás, habár ez eltörpül az első (kettő) pont előtt.
#26 "neked aztán bármit lehetne írni,semmivel nem lehetne meggyőzni"
- Ez hülyeség. Csupán a frázisok nem hatnak rám, tények és bizonyítékokat kérek, de azzal nem tudtok szolgálni, csak a szánalmas mocskolódást, amit nem kajolok be. Ezt már sokszor kifejtettem.
"Ugyan azokat a beteg,elfajult,nemzetellenes ideológiákat képviselik mint anno a szadesz"
- konkrétan mire gondolsz? Arra hogy mindkettő párt úgy gondolja, hogy az emberek jogait nem szabad faji, vallási, nemi indentitásuk alapján korlátozni? Ha ez neked nemzetellenesség, akkor elég ocsmány képed lehet a nemzet fogalmáról!
"Ez nem elég érv neked,miért szdsz2?? "
- Nem! Szinte ez az egyetlen közös vonásuk! Hogy csak egyet mondjak: az SZDSZ éppen annyira benne volt mindenféle korrupciós és mutyis ügyben, mint az MSZP és a Fidesz, ezzel szemben az LMP komoly csomagot készített azért, hogy a hasonló ügyeket a jövőben megelőzze. (A Fidesz ezzel szemben csak erősíti a lehetőségeket)
"A bűncselekmények pedig közel felét cigányok követik el,ez azért húzós arány mert csak tized annyian vannak mint mi,ki lehet számolni ki fog hamarabb bűnözni,egy cigány vagy egy magyar ember"
KSH vagy egyéb hivatalos adatokat kérek, mert ez így csak maszlag! Ne mondd már nekem, hogy a cigányok lopták szét az országot! Tény, hogy sok roma van, aki bűncselekményt követ el, de ez magyarokról is elmondható. Ausztriában pl. nem azt írják ki a boltok elé, hogy "Cigány, ne lopj!", hanem hogy "Magyar, ne lopj!"
"amugy fel nem bírom fogni,ép elméjű ember hogy védheti ezt a csürhét,oszd már meg velem tényleg kíváncsi vagyok!!"
- Egy szóban: EMBERSÉGBŐL! "Ki jót cselekedhet és nem teszi azt, bűne az annak!"
#28 Na ezek már kezdenek érdekesebbek lenni, kezdetnek jók, gratula!
1. kérdésedre a válasz: Az LMP részéről az ügynöklista nyilvánosságra hozása igenis eltökélt és őszinte szándéka. Más kérdés, hogy sokkal fontosabbnak tartotta azt, hogy éppen aznap határozott a Fidesz egy rakás olyan törvényt, ami a demokráciát súlyos mértékben csorbítja, majdhogynem ellehetetleníti. Ha a két kérdést összevetjük, akkor kiderül, hogy melyik a fontosabb. Mellesleg, az ügynöktémát mint látható volt, fel lehetett vetni ismét, és ennek lehetősége a Jobbik részéről sincs elzárva.
2. Talán bizony azért, mert azzal volt elfoglalva a sajtó, hogy parlamenti képviselőket tartoztatnak le jogtalanul? (A te általad felvetett médiajavaslat ugyancsak dec.23.-ára esett pont a tüntetés idejére. Nem lehet ebben némi logika?
Mellesleg az is lehet az oka, a több szereplésnek, hogy az LMP rendszeresen több értelmes dologgal áll elő.
Visszakérdeznék, hogyan lehetséges az, hogy olyan helyen, ahol LMP nagyságrendekkel több szavazatot kapott, a Fidesz mégis a Jobbiknak ad több szakértői külsős megbízást stb.?!
3. Lám, ez érdekes! Kérnék szépen erre bizonyítékot (légyszíves ne kamu.info.hu-sat, vagy egyéb hasonlót, hanem mondjuk parlamenti jegyzőkönyveset!) Nem magát, az ivást tartom felháborítónak, ahhoz már hozzászoktunk a képviselők padsoraiban mindegyik párt részéről, hanem a hazugságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!