Ha lenne egy keresztény ideológiai alapon szerveződő párt, szavaznál-e rá?
Nem a KDNP és társaira gondolok, hanem olyan emberekre, akik komolyan hisznek Istenben, emiatt nem megvesztegethetők, becsületesek és mások javáért dolgoznak. Nem megvásárolhatóak. Nem kényszerítenek senkire dogmákat, de a saját életüket igyekszenek feddhetetlenül igazgatni. De természetesen nem pártolják a homoszexualitást, az abortuszt, a drogozást, a diszkóban részegeskedést.
Olyanokra gondolok, mint pl. Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere.
"Most azt mondanám, hogy igazán konkrétumot Molnár R nem írt, legalábbis a cikkekben én nem látom. "
Persze. Mert Molnár Róbert nem készül pártot alapítani. Ezért nem látod a konkrétumokat. A kérdés elvi szintű, a gyakorlatban nIncs ilyen szerveződés.
"Az abortusszal az a probléma, hogy először is a nők dolga, férfira nem bíznák e felett döntést. "
Már írtam erre, kérlek, keresd meg előrébb.
Elolvastam az interjút. Elfogadva azt hogy tisztességes, valóban megtért, jó szándékú ember lehet, azért nekem zavaros ez kicsit. Ha azt mondaná magáról hogy katolikus, jobban bejönne amit mond. Valószínűleg baptista, mert elég normálisan fogalmaz viszont nem ejti ki egyháza nevét.
Így már a válaszom nem, szükség van ilyen emberekre is de én inkább egy igazi, klerikális reakciós KDNP-t választanék ha lehetne, lenne, mert ugye ami van az nem az, csak egy elvtelen, dologtalan Fidesz-fiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!