Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Tudtok mondani 10 épkézláb...

Problem2 kérdése:

Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a DK és az MSZP mellett?

Figyelt kérdés

Nem értem ,hogy lehet olyan pártok mellet letenni a voksot ,amelyek ennyire nem állnak Magyarország mellé.Sőt az MSZP 8 évig szinte csak rombolt,nem épített.A DK vezetője meg Gyurcsány ,aki ennek a rombolásnak a főkolomposa volt(persze ehhez kellettek a párttársak)

De tényleg nem tudom elhinni miben bízhatnak ezeknek a pártoknak a szimpatizánsai?

2012. márc. 10. 20:31
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Mondj már egy olyan szerinted jobb helyet, ahol egy nem nyilvánosnak szánt beszédben elhangzott trágár szavakért szó szerint meglincseltek egy elnököt!"

Kevés ilyen féreg van a történelemben, aki az egész népet szidja a háta mögött, de elég megnézni a magyar történelmet, akár a dualizmusban akár a két világháború között és látni lehet, hogy a kormányfők az egyértelmű morális bukás után mindig lemondtak. Ez a seggarc pedig itt vihogott még ez után is és ráadásul a parlamentben csücsül.

Amúgy:

[link]

"Másik kérdésem: szerinted ha nekem nem tetszik Dajcstomi ocsmány netes gyalázkodása, akkor én büntetlenül felgyújthatom az autódat?"

Persze hogy nem. Ha kilövik előtte a szemed akkor azt enyhítő körülménynek tekintem, de attól függetlenül utálni foglak :) Csak nem felgyulladt a kocsid?

2012. márc. 15. 22:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Tehát szerinted azok gyújtogattak, akiknek előtte kilőtték a szemét? :))))
2012. márc. 16. 18:55
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan :)))))))
2012. márc. 16. 23:17
 24/24 Főzős Laci ***** válasza:
Nem tudok mondani,mert két törzsgyökeres kommunista párt egylet,lefelé görbülő szájú emberekkel.Állítólag ezek nem becsületes emberek,hanem mindenféle haszonszerző gondolatokkal van teke a fejük.
2012. okt. 4. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!