Tudtok mondani 10 épkézláb érvet a DK és az MSZP mellett?
Nem értem ,hogy lehet olyan pártok mellet letenni a voksot ,amelyek ennyire nem állnak Magyarország mellé.Sőt az MSZP 8 évig szinte csak rombolt,nem épített.A DK vezetője meg Gyurcsány ,aki ennek a rombolásnak a főkolomposa volt(persze ehhez kellettek a párttársak)
De tényleg nem tudom elhinni miben bízhatnak ezeknek a pártoknak a szimpatizánsai?
Tudnék éppen mondani néhány gondolatot, de minek. A hivatkozott két párt (vagy meghatározó emberei) mellett konkrét érvet csak viszonylagosan lehet (de úgy lehet) felhozni, de az kevés ahhoz, hogy szavazzak is rájuk.
A kérdés felvetése ebben a formában azért rossz, mert azt sugallja, viszont van olyan, amelyik mellett lehet. Igen, mind mellett lehet érvet felhozni, mert nincs olyan, hogy koromfekete és hófehér. Viszont mind ellen sokkal keményebb érvet lehet felhozni, mint, mellette. A komcsizós stílusra reagálást, mint nem ide tartozó buta indulati vonatkozást most kihagynám. De az eddig ténykedő pártképződmények ellen! egyetlen végső nyomós okot fel lehet hozni: 1989-es év és a 2012-es év gazdasági-szociológiai statisztikái közötti különbség. Ehhez képest, ami lehetne.
"A komcsizós stílusra reagálást, mint nem ide tartozó buta indulati vonatkozást most kihagynám."
Mégis reagáltál rá. :) Most őszintén, hogy lehet indulat nélkül erről a két rablóbandáról beszélni?
Ezeknek a pártoknak a szimpatizánsai abban bíznak, hogy megszabadulnak a Fidesztől, annak antidemokratikus inézkedéseitől, arroganciájától, az EU elleni uszításától.
Mit jelent az, hogy "nem állnak Magyarország mellé"? Micsoda Magyarország? Orbán Viktor? A Fidesz? Magyarország lakosságának nagy része rosszabbul járt a Fidesszel, csak a gazdagok lettek méggazdagabbak, és a folyamat ebbe az irányba megy tovább.
"Megint egy demokráciát féltő ember... persze a demokráciák jellemzője, hogy a tüntetőkbe lövetnek gumilövedékkel"
Valóban békés tüntetőkre nem lőttek, csak a randalírozó csürhére. Vagy szabad dobálni a rendőröket utcakövekkel, oszloppal, téglával? Szabad kukákat gyújtogatni? Barikádot építeni-gyújtogatni?!
Kedves előttem szóló!
Mondj már egy olyan szerinted jobb helyet, ahol egy nem nyilvánosnak szánt beszédben elhangzott trágár szavakért szó szerint meglincseltek egy elnököt!
Másik kérdésem: szerinted ha nekem nem tetszik Dajcstomi ocsmány netes gyalázkodása, akkor én büntetlenül felgyújthatom az autódat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!