Az Mszp feloszlathatja a Jobbikot?
"Ők mondták. Holokauszttagadás, zsidózás stb. stb."
Holokausztot nem tagadott, sőt jó üzletnek tartja. Zsidózásért meg pártot feloszlatni? Akkor mi jár 4 év semmittevésért?
Nem. Nem oszlathatja fel.
Amúgy (bocs, offolok):
- Nem mondta, hogy nem volt holokauszt, tehát nem tagadta. Csak ezzel a címkével akarják őt is démonizálni a jól bevált recept alapján (magyarul: hazudoznak össze-vissza érdekeiknek megfelelően).
- Amúgy meg nem értem, hogy miért baj az, ha egy zsidóra azt mondom, hogy zsidó (mondjuk a cigány-roma dolog is eléggé sántít, a németek sem követelhetik meg, hogy mindenki Deutsch-ozza őket), ez miért zsidózás? Vagy a zsidó szégyenli és degradálónak tartja azt, ha így nevezik? Szerintem nem. Hosszú és küzdelmes történelmük van és sokmindenre büszkék lehetnek. A cigányok magukat nevezzék romának, de az angolok gipsyt, a németek Zigaunét, a magyarok meg cigányt mondanak, mert az adott nyelvben ez a megnevezés.
Bocs a kérdezőtől, hogy a végére csak szétoffoltam a választ, csak kibukott a dolog.
"Amúgy meg nem tagadta a
holokausztot, hanem azt mondta
hogy nagy biznisz van belőle!"
Ez így van. Németországot is euró milliárdokkal lopják meg a holo-iparosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!