Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem túlzás már a sportdoktorra...

Spyboot kérdése:

Nem túlzás már a sportdoktorral való foglalkozás?

Figyelt kérdés
Rájöttem hogy doktorálok én is,miért is:rájöttem hogy a labdát rúgni-lábbal kell,..fejelni -fejjel,ütni meg kézzel..
2012. jan. 20. 11:02
 1/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Azért nem mindegy, mert megint csontot adtunk a nemzetközi médiának, amin csámcsoghat. Ha elismerte volna, hogy : Uraim, valóban koppintottam innen-onnan, és a továbbiakban nem használom a doktori címemet, már rég elcsitult volna a dolog. De hazudozik össze-vissza, és az ellenzéki média csak arra vár, hogy melyik állítását mikor cáfolhatja meg. És az az érzésem, hogy sokkal többet tudnak, mint amit eddig nyilvánosságra hoztak, de csak csöpöpgtetik a dolgokat annak megfelelően, hogy a "doktor úr" éppen mit tálal.
2012. jan. 20. 11:43
 2/7 doboszoli ***** válasza:

Nem!

A plágiummal szerzett doktori cím, átlagembernél is elítélendő. Vagy van hozzá eszem, vagy nincs.

Ám egy államfőnél főbenjáró bűn, lejáratja vele az egész országot.

Azonnal, csuklóból, tényekkel kellett volna megcáfolni, ha nem lenne a gatya vonalkódos. (értsd: szaros)

Az időhúzás találgatásokat szül..

2012. jan. 20. 14:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez most a Köztársasági Elnökkel foglalkozás, aki az "első magyar", a diplomácia, az ország, és a nemzet "megtestesítője".
2012. jan. 20. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:

De túlzás!

Mindig kell valakin lovagolni.

2012. jan. 21. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok okostojás mindig valamin csámcsog.
2012. jan. 24. 12:58
 6/7 doboszoli ***** válasza:
Visszautalnék az előző kommentemre....
2012. jan. 24. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem,nem túlzás.Ő Magyarország legfőbb közjogi méltósága.Magyarország arca,és kiderül róla hogy lopta a doktoriját!Szégyen,de mit is várhatnánk Orbán pojácájától?
2012. jan. 25. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!