Mit takar ez a foglalkozás :repülésbiztosító?
köszy mindenkinek:)
Igazából az lenne a kérdésem h mit csinál?:)
Szerintem ugyanannak a katonai megfelelője, mint a polgári életben a repülésirányító.
Útvonalakat tervez.
Ellenőrzi az engedélyezett repülések végrehajtásának folyamatát.
Szükség esetén intézkedik - a repülés biztonságának fenntartása érdekében.
jajj nagyon szépen köszi a gyors választ:)
ezt egy éves katona képzés során lehetne megszerezni:)
Én keresgélek a Google-ba,de csak azt találtam,hogy valami utazási biztosítás lehet.
Habár nem biztos,,,utána kell jobban nézni.
köszy aranyos vagy (: én sem találtam többet róla :S
de azért reménykedem h hátha vki :) többet tud erről:)
14:04
Igen, - nem lehet, hanem az is.
Minimum egy idegennyelv...
A repülésben az angol és az orosz a világnyelv, - nemzetközi repülésben nem érdemes megszólalnod más nyelven, mert senki nem fog foglalkozni Veled.
Nemzetközi ÉS katonai szabványokat kell fejből kenned.
A lokátorok képein pedig nagyon sok felé ÉS felelősségteljesen kell koncentrálnod EGY IDŐBEN!
- Ha hibázol, emberek halnak meg.
Ha OKJ-s jegyzékből nézted ezt ki - és szerepel abban a repülésirányító is (külön szakmaként), - akkor viszont baromságot írtam
Ebben az esetben olyan hivatásra kell gondolni - szerintem, - amely az utasok terrorizmus elleni védelméről szól. Ilyen gép-marsall szerűség...
Utazik a gépen az utasokkal együtt.
Ért az önvédelemhez, lefegyverzéshez, túsztárgyaláshoz, psychologiához... Ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!